Brașov. Allen Coliban nu este de acord cu proiectul lui George Scripcaru? 90 de milioane de euro pentru o Sală Polivalentă construită în mlaștină, mai scumpă decât Aeroportul Brașov!

Last Updated on octombrie 20, 2020 Primarul Allen Coliban a declarat că va verifica documentația tehnică a viitoarei săli polivalente. George Scripcaru a fost de acord cu construcția unei Săli Polivalente în mlaștina de la fostul Stadion Municipal. Investiția inițială a fost de 20 de milioane de euro, cât frumoasa Sală Polivalentă de la Cluj, iar acum a ajuns la 90 de milioane de euro, mai scumpă decât Aeroportul Brașov!

„Indicatorii tehnico-economici ai Sălii Polivalente Braşov au fost aprobaţi prin hotărâre de Guvern, iar acum de proiect trebuie să se ocupe Compania Naţională de Investiţii. Urmează să am o discuţie cu directorii companiei, astfel încât să văd când va fi planificată investiţia”, a declarat primarul Allen Coliban, citat de bzb.ro.

Brașov. Allen Coliban nu este de acord cu proiectul lui George Scripcaru? 90 de milioane de euro pentru o Sală Polivalentă construită în mlaștină, mai scumpă decât Aeroportul Brașov! 1

Pe de altă parte, el a menţionat că realizarea acestei investiţii este o decizie pe care trebuie luată de toţi braşovenii. „Pe de o parte mă bucură perspectiva realizării unei astfel de investiţii cu finanţare de la bugetul de stat, dar, pe de altă parte, trebuie să fim responsabili în ceea ce priveşte banii publici.

După ce voi vedea toată documentaţia, îmi voi putea forma o părere. De asemenea, cred că este nevoie de o discuţie la nivelul Braşovului, pentru a vedea dacă vom face această sală într-o mlaştină, cu perspectiva de a avea acest complex într-un timp relativ scurt sau regândim întregul proiect. În absenţa acestor dezbateri nu sunt adeptul unei decizii radicale”, a explicat edilul.

Previous Story

Brașov. La Mall-ul AFI se deschide mâine un Burger King și un magazin ALTEX de 1 milion de euro

Next Story

3.400 cazuri noi de infectare la nivel național. Situația de la Brașov