(Video) S-au deschis catacombele Brașovului din zona Dupa Ziduri. Intrare gratuita. Programul de vizitare

Last Updated on septembrie 12, 2020 Primăria Braşov a deschis vineri, pentru vizitare, grotele din zona Dupa Ziduri.

Program de vizitare:
Luni -Vineri 14.00 – 17.00

Sâmbăta – Duminică 11.00 – 13.00
Intrare gratuita.
Grupuri de maximum 15 persoane”.

(Video) S-au deschis catacombele Brașovului din zona Dupa Ziduri. Intrare gratuita. Programul de vizitare 1

Vezi aici Video:

Jurnalista Electra Ghiza estea cea care a documentat scandalul de acum trei ani, când niște binevoitori, cu acordul Primăriei, doreau să deschidă grotele.

„În urmă cu trei ani am dat întâmplător peste o afacere subterană, tenebroasă și mizerabilă pe care o puneau la cale niște mafioți ajutați din umbră de administrația municipiului Brașov.

Pe scurt, câțiva antreprenori cu afaceri în turism se apucaseră să amenajeze catacombele Brașovului cu scopul de a le introduce in circuitul turistic. Fără nicio autorizație, așa pur și simplu. În zonă de protecție, lângă zidurile și turnurile medievale.

Lucrările se făceau la lumina zilei, sub privirile Poliției Locale. Deși era evident ca Primăria știe și e de acord, primarul, viceprimarul și mai apoi purtătorul de cuvânt au ridicat din umeri”.

În urma apariției știrii de la Pro Tv, cei din Primărie s-au speriat și au renunțat.

„Scandalul iscat la televizor i-a obligat să pună frână afacerii care, sa recunoaștem, avea potențial! Timp de trei ani n-am mai auzit nimic de Catacombele Brașovului. Până azi când, în plină campanie, Primarul anuntă că locul e deschis publicului. Bravo! Dar, oare, dacă nu dădeam eu întâmplator peste afacerea de acum trei ani, ce ne-ar fi prezentat azi domnul primar După Ziduri?” mai spune jurnalista.

Previous Story

Nou. Flanco aduce la Brașov serviciul de livrare programată. Concret, poți alege data primirii produselor comandate online și poți indica și intervalul de timp la care curierul poate efectua livrări

Next Story

Brașov. O votezi? Flavia Boghiu: „Mă ocup de servicii sociale pentru vârstnici de aproape 10 ani, iar sistemul corupt și bolnav de care m-am tot lovit, m-au făcut să intru în politică”