Nou. Flanco aduce la Brașov serviciul de livrare programată. Concret, poți alege data primirii produselor comandate online și poți indica și intervalul de timp la care curierul poate efectua livrări

Last Updated on septembrie 12, 2020 Flanco i-a ascultat pe clienți și le oferă posibilitatea să-și aleagă ziua și ora în care să primească produsul comandat. Gata cu livratorii care te sună cu 10 minute înainte și tu nu ești acasă.

Flanco a anunțat vineri că introduce serviciul de livrare programată în Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dâmboviţa, Prahova, Braşov şi Sibiu, după ce, iniţial, acesta a fost testat în Bucureşti şi Ilfov.

Nou. Flanco aduce la Brașov serviciul de livrare programată. Concret, poți alege data primirii produselor comandate online și poți indica și intervalul de timp la care curierul poate efectua livrări 1

„Ultimele şase luni au marcat o evoluţie rapidă şi susţinută a serviciilor de livrare, care devin tot mai diverse şi mai complexe, răspunzând migrării unora dintre clienţi din offline în online”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco, citat de .zf.ro.

Mai exact, prin noul serviciu, clienții pot alege data primirii produselor comandate online și pot indica și intervalul de timp la care curierul poate efectua livrări, iar acest lucru nu va implica costuri suplimentare de livrare.

”Ca retailer omnichannel căutăm să oferim o experienţă bună de cumpărare clienţilor noştri indiferent cum şi de unde aleg să ne solicite produsele din ofertă, iar în ultima vreme o experienţă bună de cumpărare a însemnat şi o experienţă bună de livrare. Serviciul de Livrare Programată a fost testat mai întâi în Bucureşti şi Ilfov, ca să ne asigurăm că este bine recepţionat de clienţi şi că poate fi susţinut fără probleme de partenerii noştri din companiile de curierat. Cum testul a avut succes, îl extindem acum în alte zece judeţe”, completează Dragoş Sîrbu.

Flanco are peste 1.500 de angajați și are o rețea de 156 de magazine în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe din toată țara.

Previous Story

Foto Brașov. Un tren cu lemne CONFISCAT de Garda de Mediu. 39 de vagoane cu lemn ilegal

Next Story

(Video) S-au deschis catacombele Brașovului din zona Dupa Ziduri. Intrare gratuita. Programul de vizitare