Brașov. O votezi? Flavia Boghiu: „Mă ocup de servicii sociale pentru vârstnici de aproape 10 ani, iar sistemul corupt și bolnav de care m-am tot lovit, m-au făcut să intru în politică”

Last Updated on septembrie 12, 2020 Flavia Boghiu, candidat la Consiliul Local din partea Alianței USR-Plus, explică de ce s-a hotărât să intre în politică.

Flavia Boghiu: „Mă ocup de servicii sociale pentru vârstnici de aproape 10 ani, iar sistemul corupt și bolnav de care m-am tot lovit, m-au făcut să intru în politică”.

Brașov. O votezi? Flavia Boghiu: „Mă ocup de servicii sociale pentru vârstnici de aproape 10 ani, iar sistemul corupt și bolnav de care m-am tot lovit, m-au făcut să intru în politică” 1

Ea a prezentat și câteva măsuri pe care le va implementa în calitate de consilier local.

„La live-ul din Astra am vorbit cu viitorul primar, Allen Coliban, despre măsurile pe care le vom implementa după 28 septembrie, apoi am discutat cu seniorii din parcul Someș despre:
✔Înființarea de centre de zi tip club, unde persoanele în vârstă să poată participa la diferite activități de socializare

✔Înființarea de centre rezidențiale pe termen scurt tip “Respiro”, unde vârstnicii sau persoanele cu dizabilități beneficiază de cazare și îngrijire pe perioade de până la 6 luni.
✔Centre comunitare integrate – pentru copii, tineri și vârstnici
✔Îngrijiri la domiciliu

Brașov. O votezi? Flavia Boghiu: „Mă ocup de servicii sociale pentru vârstnici de aproape 10 ani, iar sistemul corupt și bolnav de care m-am tot lovit, m-au făcut să intru în politică” 2

Pentru că ne respectăm și ne prețuim seniorii, vom implementa măsuri care să le asigure o viață demnă și confortabilă.
Câștigăm. Noi toti.
#ColibanPrimar #AliantaUSRPLUS”, mai spune Flavia Boghiu.

Previous Story

(Video) S-au deschis catacombele Brașovului din zona Dupa Ziduri. Intrare gratuita. Programul de vizitare

Next Story

Foto Brașov. De ce dispar? Adrian: „Stau eu prost cu memoria, sau aici erau copaci acum câteva zile?”