Foto Brașov. De ce dispar? Adrian: „Stau eu prost cu memoria, sau aici erau copaci acum câteva zile?”

Last Updated on septembrie 12, 2020 Nu mai este un secret că Brașovul suferă de lipsă de spații verzi în cartiere. Locuitorilor li se arată de către Primărie copacii.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Adrian N. a scris: „Stau eu prost cu memoria, sau aici erau copaci acum câteva zile?”

Foto Brașov. De ce dispar? Adrian: „Stau eu prost cu memoria, sau aici erau copaci acum câteva zile?” 1 Foto Brașov. De ce dispar? Adrian: „Stau eu prost cu memoria, sau aici erau copaci acum câteva zile?” 2 Foto Brașov. De ce dispar? Adrian: „Stau eu prost cu memoria, sau aici erau copaci acum câteva zile?” 3 Foto Brașov. De ce dispar? Adrian: „Stau eu prost cu memoria, sau aici erau copaci acum câteva zile?” 4

Rosala Z: Verdele copacilor deranjează! E rau! Poluare! Trebuie sa avem subiecte de discutat in permanenta! Nu protejam nimic!
Alex: I au tăiat ca să se vadă mai bine acea bijuterie arhitecturală din spate

Laurentiu E.: Nu e destul ca in Tractoru ducem lipsa de spatii verzi, mai taie si ce exista!
Mihaela L.: Chiar ma întrebam cât vor rezista…

George B.: Au nevoie de parcări, probabil… Oricum nu le ajung, nici dacă se extind în stradă, lăcomia e prea mare, iar pentru fiecare copac tăiat ar trebui amendați cu prețul pe trei apartamente să – i usture. Trebuie văzut cine e de vină de măcel…. Bravo pentru inițiativă!

Lehel V.: Au disparut copaci de pe partea opusa. Am postat acum 3 zile pe acest grup. Mai exact 7 copaci au fost mutati de pe domniul public in curtea SDA. Din pacate par sa se se usuce.
Foto Brașov. De ce dispar? Adrian: „Stau eu prost cu memoria, sau aici erau copaci acum câteva zile?” 5

Momentul taierii copacilor din fata de la Isaran, l-am semnalat personal la politia locala acum vreo 4 ani. Au venit, au verificat niste acte si au placat. Copacii au fost taiati in continuare.

Ionut: Începând de la sensul giratoriu pana unde se îngustează la o banda către Sânpetru si pe stg si pe dreapta tot o sa fie ras pe 13 decembrie o sa mărească bulevardul pe 3 benzi pe sens ….Asa ca drumurii largi și cat mai mult bitum încins nu avem nevoie de natura o sa respiram numai aer CO

Ramona D.: Intre cartierul nou din Tractorul si orice cartier vechi comunist nu este nicio diferenta. Numai betoane peste tot, gunoaie, masini parcate aiurea… ce sa mai! Stilul slavic ce ne caracterizeaza pe noi, romanii, care nu va disparea niciodata. Toti vor spatiu verde, curatenie, zone de relaxare, dar cand vine vorba de bani si in cazul asta de inghesuit cateva locuri de parcare de cateva mii de euro bucata, se duce dracu’ orice vis frumos…

Braşovul este unul dintre cele mai poluate oraşe din țară, alături de Bucureşti şi Iaşi, anunță Digi 24.

„Cred că intervine şi această autosugestie că am venit într-un spaţiu verde şi aerul este curat şi autorităţile care sunt specializate în lucrurile aste îi lasă pe oameni să trăiască cu această iluzie. Noi le atragem mereu atenţia că spaţiul verde nu înseamnă că este mai curat decât bulevardul”, spune Dan Trifu, reprezentant ONG.

Previous Story

Brașov. O votezi? Flavia Boghiu: „Mă ocup de servicii sociale pentru vârstnici de aproape 10 ani, iar sistemul corupt și bolnav de care m-am tot lovit, m-au făcut să intru în politică”

Next Story

Brașov. 177 de decese provocate de coronavirus! Situația epidemiologică din Brașov