(Video) Dani Oțil, blesteme pentru miniștri din cauza Autostrăzii Brașov-Comarnic. „Deci vă doresc, domnilor, înmulţit cu zece ce v-au dorit românii toată vara pe Valea Prahovei”

Last Updated on septembrie 16, 2020 După ce Iohannis și Orban au inaugurat metroul din Drumul Taberei, Dani Oțil și-a adus aminte de autostrada neterminată Brașov-Comarnic. El le-a transmis niște mici blesteme miniștrilor.

„Poate ne ajută bunuţul Dumnezeu şi, după anii ăştia, vedem şi noi autostrada până la Sibiu sau până la Braşov.
Cum or vrea autorităţile şi sfinţii de la Uniunea Europeană, că am înţeles că nu vrea…

(Video) Dani Oțil, blesteme pentru miniștri din cauza Autostrăzii Brașov-Comarnic. „Deci vă doresc, domnilor, înmulţit cu zece ce v-au dorit românii toată vara pe Valea Prahovei” 1
Care cu gândăcelul, care cu șobolanul gri pe uscat, cu ursuleţul panda care trăieşte în România… Nu vrea… Atenţie mare, dragi guverne! Eu am 40 de ani.

25 de ani nu o mai duc, conform mediei de viaţă. Măcar în 24 de ani… Am să le transmit miniştrilor, câţi or fi fost la Transporturi de 30 de ani, şi acum stau în chiloţeii lor tetra, liniştiţi acasă…

Nu se gândesc că vine blestemul meu şi le varsă cafeluţa pe părul de pe piept sau iaurțelul lu’ ăla mic…

Deci vă doresc, domnilor, înmulţit cu zece ce v-au dorit românii toată vara pe Valea Prahovei şi pe Valea Oltului”, a spus Dani Oțil, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Brașov. Stradă blocată de părinți. „De la Honterus copilul trebuie cules direct din banca. Nu mai are piciorușe saracu’… de claxoane nu mai zic nimic!”

Next Story

Accident Brașov. Un pieton lovit de o autoutilitară în timp ce traversa strada 13 Decembrie