Accident Brașov. Un pieton lovit de o autoutilitară în timp ce traversa strada 13 Decembrie

Last Updated on septembrie 16, 2020 Un pieton a fost lovit miercuri dimineață de o autoutilitară în timp ce traversa strada 13 Decembrie din Brașov.

„Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care conducea o autoutilitară pe strada 13 Decembrie, din municipiul Brașov, a surprins și accidentat un pieton, angajat în traversarea străzii.

Accident Brașov. Un pieton lovit de o autoutilitară în timp ce traversa strada 13 Decembrie 1

Victima, un bărbat, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.”, a explicat pentru brasovt.com purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Previous Story

(Video) Dani Oțil, blesteme pentru miniștri din cauza Autostrăzii Brașov-Comarnic. „Deci vă doresc, domnilor, înmulţit cu zece ce v-au dorit românii toată vara pe Valea Prahovei”

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Nu am crezut că o să fie atât de greu. Vom face cea mai bună echipă pentru primărie. Nu din oameni ai partidului, ci din oamenii cinstiți și compentenți pe bază de concurs, nu de pile. Nu vor mai exista contracte pe sub mână sau cu dedicație. Nu vom cheltui bani pe imagine”