Brașov. Allen Coliban: „Nu am crezut că o să fie atât de greu. Vom face cea mai bună echipă pentru primărie. Nu din oameni ai partidului, ci din oamenii cinstiți și compentenți pe bază de concurs, nu de pile. Nu vor mai exista contracte pe sub mână sau cu dedicație. Nu vom cheltui bani pe imagine”

Last Updated on septembrie 16, 2020 Allen Coliban, candidatul Alianței USR Plus la primăria Brașov, promite că va scoate din Primărie sistemul de pile, vor fi angajați numai oameni competenți.

Allen Coliban: „Nu am crezut că o să fie atât de greu. După momentul europarlamentare 2019, am sperat că nicăieri în țară nu va fi nevoie să facem înțelegeri cu alte partide, nici măcar cu PNL. Mai ales când la Brașov, PNL e oricum, numai reformat nu.

Brașov. Allen Coliban: „Nu am crezut că o să fie atât de greu. Vom face cea mai bună echipă pentru primărie. Nu din oameni ai partidului, ci din oamenii cinstiți și compentenți pe bază de concurs, nu de pile. Nu vor mai exista contracte pe sub mână sau cu dedicație. Nu vom cheltui bani pe imagine” 1

Și, totuși, chiar dacă aici suntem singuri, putem să câștigăm!

Avem nevoie doar de 5000 de voturi în plus față de ce avem acum. Campania asta nu ar trebui să fie despre mine, ci despre cum vom face cea mai bună echipă la primărie.

Nu ar trebui să fie despre frica multora de a nu-și pierde slujbele dacă nu dovedesc loialitate primarului, ci despre cum putem face lucrurile mult, mult mai bine aici, în Brașov.

Vom face cea mai bună echipă pentru primărie. Nu din oameni ai partidului, ci din oamenii cinstiți și compentenți pe bază de concurs, nu de pile.

Nu vor mai exista contracte pe sub mână sau cu dedicație. Nu vom cheltui bani pe imagine.

Nu de vedete avem nevoie, ci de oameni care muncesc pentru Brașov.

Scripcaru nu poate verifica voturile, votați pentru Brașov și nu din frică.
Aici planul meu pentru Brașov >>> www.colibanprimar.ro”
Îl votezi?

Previous Story

Accident Brașov. Un pieton lovit de o autoutilitară în timp ce traversa strada 13 Decembrie

Next Story

Brașov. Cărți mai sigure. Sterilizatoare de cărți la Biblioteca Județeană pentru cărţile împrumutate de braşoveni