Video Brașov. Stradă blocată de părinți. „De la Honterus copilul trebuie cules direct din banca. Nu mai are piciorușe saracu’… de claxoane nu mai zic nimic!”

Last Updated on septembrie 16, 2020 Probleme mari în trafic, în Centrul Istoric, în zonele cu școli. Aproape toți părinții îi duc pe copii doar cu mașinile apoi se apucă de claxonat că sunt blocați în trafic. Primăria ar trebui ă dărâme niște case, să le facă un bulevard cu 6 benzi.

Ferenc Sisak: „Strada Cerbului la ora 10.30. De la Honterus copilul trebuie cules direct din banca. Nu mai are piciorușe saracu’. Abia aștept sa văd strada închisă. ….. de claxoane nu mai zic nimic!”
Liviu B.: Oare de ce claxoneaza?

Video Brașov. Stradă blocată de părinți. „De la Honterus copilul trebuie cules direct din banca. Nu mai are piciorușe saracu’... de claxoane nu mai zic nimic!” 1

Paul S.: Aer curat de munte
Alin T.: Astia toti s-au nascut in masina in drum spre maternitate 🤣 N-au apucat sa invete mersul pe jos, mersul pe bicicleta.

Razvan T.: vai de capul meu. acum inteleg de ce castelului era blocata inca de la universal, eu veneam cu un uber acasa si acolo m-am dat jos.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Familia Puchianu decimată de coronavirus. A murit și Medicul Gheorghe Puchianu (șef la DSVSA), după tatăl său preot, și mama sa, toți infectați

Next Story

(Video) Dani Oțil, blesteme pentru miniștri din cauza Autostrăzii Brașov-Comarnic. „Deci vă doresc, domnilor, înmulţit cu zece ce v-au dorit românii toată vara pe Valea Prahovei”