Video Brașov. Scandal. Intervenție de urgență în cartierul Noua, polițiști, jandarmi și medici

Last Updated on septembrie 11, 2020 Intervenție de urgență pentru polițiști, jandarmi și medici, joi seară, în cartierul Noua, pentru a calma un scandalagiu.

Potrivit unor martori, un bărbat care locuiește într-un bloc situat pe strada Prunului, a aflat că soția lui ar fi fost implicată într-un accident rutier care a avut loc în județul Cluj. De supărare, omul a aruncat pe fereastră mai multe obiecte din locuința sa.

Video Brașov. Scandal. Intervenție de urgență în cartierul Noua, polițiști, jandarmi și medici 1

,,În această seară, în jurul orei 19.40, Secția 4 Poliție Brașov a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe strada Prunului din municipiul Brașov o persoană aruncă bunuri din locuința proprie. Echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, a identificat persoana ca fiind un bărbat, în vârstă de 66 ani.

Acesta a primit asistență medicală la fața locului, iar ulterior a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare. În urma acestui eveniment nu au rezultat victime. Polițiștii efectuează, în continuare, cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Tu ce alegi? Robert Marian: „Oraș sau nod rutier? În fața gării se vorbește din nou despre pasaje subterane pentru pietoni. Probabil în stilul Centrul Civic, Triaj sau cel pe sub șine lângă Florilor. Ok. Vorbim despre pasaje subterane. Punem vârstnicii, pe cei în scaune cu rotile, mamele cu cărucior cu copil să coboare scările, să treacă pe sub stradă și să urce scările, ca să fluidizăm traficul”

Next Story

De ajutor. Elevii din Brașov nu vor mai plăti 15 lei pentru abonamentele RATBV. Mesaj George Scricparu