Brașov. Tu ce alegi? Robert Marian: „Oraș sau nod rutier? În fața gării se vorbește din nou despre pasaje subterane pentru pietoni. Probabil în stilul Centrul Civic, Triaj sau cel pe sub șine lângă Florilor. Ok. Vorbim despre pasaje subterane. Punem vârstnicii, pe cei în scaune cu rotile, mamele cu cărucior cu copil să coboare scările, să treacă pe sub stradă și să urce scările, ca să fluidizăm traficul”

Last Updated on septembrie 10, 2020 Nu mai este un secret că actualul primar ține cu mașinile și urăște tot ce ține de pietoni, trotuare, spații verzi, rampe.

Robert Marian: „Oraș sau nod rutier?
Văd că Primăria Brașov aruncă de vreo 2 săptămâni zilnic cu un proiect mare despre care se vorbește de cel puțin 4-5 ani. Nu mă bag în felul în care își fac alții campania.
Brașov. Tu ce alegi? Robert Marian: „Oraș sau nod rutier? În fața gării se vorbește din nou despre pasaje subterane pentru pietoni. Probabil în stilul Centrul Civic, Triaj sau cel pe sub șine lângă Florilor. Ok. Vorbim despre pasaje subterane. Punem vârstnicii, pe cei în scaune cu rotile, mamele cu cărucior cu copil să coboare scările, să treacă pe sub stradă și să urce scările, ca să fluidizăm traficul” 1

În fața gării se vorbește din nou despre pasaje subterane pentru pietoni. Probabil în stilul Centrul Civic, Triaj sau cel pe sub șine lângă Florilor.
Ok. Vorbim despre pasaje subterane. Punem vârstnicii, pe cei în scaune cu rotile, mamele cu cărucior cu copil să coboare scările, să treacă pe sub stradă și să urce scările, ca să fluidizăm traficul.

Dar noi dezvoltăm un oraș sau un nod rutier?
________________________________________________
Dacă tot vorbim de zona gării vă arăt un proiect a lui drr.ro. Poate fi făcut fără scări, cu rampe line, să fluidizeze traficul și să ușureze mișcarea pietonilor. Proiectul e din 2013.

Nu vin cu nicio promisiune electorală legat de proiectul ăsta. Singura certitudine este trecutului meu în care am trăit în orașe cu accent mare pe calitatea vieții (Viena și Rotterdam). Calitatea vieții când vine vorba de trafic înseamnă mobilitate urbană SIMPLĂ și IEFTINĂ.
În asta cred și pentru asta mă implic”

Robert Marian candidează la Consiliul Local din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR).

Previous Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Lucrările avansează, acoperișul ar trebui montat până la final de septembrie. Lucrări de balizaj, amenajare a benzii pistei de decolare-aterizare şi sistematizare pe verticală

Next Story

Video Brașov. Scandal. Intervenție de urgență în cartierul Noua, polițiști, jandarmi și medici