Video Brașov. Disperare maximă cu noua fântână arteziană din Răcădău. Ade: „Stau la câteva blocuri distanta de fântână si tâmpesc sa mai aud muzica de afara. Deși am închis fereastra, muzica reverberează pe Pietonala si se aude mai tare, mai departe”

Last Updated on septembrie 22, 2020 Muzica dată la maxim de la noua fântână din Răcădău continuă să-i scoată din minți pe locatarii din zonă. Cei de la Primărie probabil au pierdut telecomanda de la instalația de sonorizare.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Ade H. a postat un video cu mesajul: „De la 9am, pe repeat, 5 minunate melodii urla sa anunte ca gaina pe oua ce lucru fumos a realizat minunata Primaria Municipiului Brasov!
Video Brașov. Disperare maximă cu noua fântână arteziană din Răcădău. Ade: „Stau la câteva blocuri distanta de fântână si tâmpesc sa mai aud muzica de afara. Deși am închis fereastra, muzica reverberează pe Pietonala si se aude mai tare, mai departe” 1

Poate nu era suficient portocaliul ala turbat, integrat de minune cu peisajul, tre sa iti atraga atentia si cu selectele ei gusturi in muzica. Data tare, ca doar nu a cheltuit banii degeaba.

Stau la cateva blocuri distanta de fantana si tampesc sa mai aud muzica de afara. Desi am inchis fereastra, muzica reverbereaza pe Pietonala si se aude mai tare, mai departe. Lucrez de acasa, ca multa lume in pandemie, ceea ce e suficient de solicitant ca sa mai suport muzica tare a altuia”.

Silviu T.: Se aude de pe dealul Melcilor. Si pe mine ma deranjeaza muzica. Trebuie sa inchid ferestrele ca un destept din primarie s-a gandit ca e frumi sa puna muzica intre blocuri

Valentin V.: Sesizare la Poliție, se va întocmi un pvc către deținătorul proprietății, probabil primăria, cu avertisment. Vei sesiza în continuare, va fi sancțiune cu amendă, va fi contestată, în fine, chiar de va fi definitivă sancțiunea, va fi plătită fie din fondurile proprii, fie de către un binevoitor din suportul electoral. La cât cunosc eu legea, nu pare a fi nimic infracțional. Moral și mental nu vei fi mulțumită. O soluție eficientă și ilegală este distrugerea sistemului audio. Soluții ilegale mai sunt, dar le-ai compromis prin postarea ta.

Emi G.: Mai rabdati o saptamana ca dupa 27 opresc si curentul si apa si probabil se toceste si cauciucul de pe “capodopera” 👍😅 deci se rezolva problema de la sine

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Doi elevi infectați cu coronavirus. Profesorii nu intră în carantină, elevii da! Explicații Inspectoratul Școlar

Next Story

Poluare Brașov. Pute în Răcădău, Craiter, Gemenii, Vlahuță, Avantgarden Bartolomeu. „Se simte o grețoșenie de miros! Și asta de câteva zile”