Poluare Brașov. Pute în Răcădău, Craiter, Gemenii, Vlahuță, Avantgarden Bartolomeu. „Se simte o grețoșenie de miros! Și asta de câteva zile”

Last Updated on septembrie 22, 2020 Primarul a declarat la începutul campaniei electorale că problemele de mediu au fost rezolvate la Brașov. Sunt câțiva locuitori care nu-l cred nici astăzi și se plâng că pute efectiv în Răcădău, Craiter, Gemenii, Vlahuță, Avantgarden Bartolomeu.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Sorana F.a scris: „Ora 7.oo. Se simte o grețoșenie de miros! Și asta de câteva zile. Zona Gemenii”.

Poluare Brașov. Pute în Răcădău, Craiter, Gemenii, Vlahuță, Avantgarden Bartolomeu. „Se simte o grețoșenie de miros! Și asta de câteva zile” 1

Marta M.: Vlahuta, in fiecare dimineață.Nu pot deschide geamurile
Alina D.: Craiter și noaptea și dimineața…
Violeta P.: Da, spre Racadau un fel de gaz, se simte.

Mihai Codruț Nanu: „Pentru cine încă nu a înțeles încă efectul stației de asfalt asupra cartierului nostru, să dea cu zoom la aceste două fotografii”

Poluare Brașov. Pute în Răcădău, Craiter, Gemenii, Vlahuță, Avantgarden Bartolomeu. „Se simte o grețoșenie de miros! Și asta de câteva zile” 2 Poluare Brașov. Pute în Răcădău, Craiter, Gemenii, Vlahuță, Avantgarden Bartolomeu. „Se simte o grețoșenie de miros! Și asta de câteva zile” 3

Gabriela B.: In Av. 1 miroase ingrozitor, irespirabil!!!

Previous Story

Video Brașov. Disperare maximă cu noua fântână arteziană din Răcădău. Ade: „Stau la câteva blocuri distanta de fântână si tâmpesc sa mai aud muzica de afara. Deși am închis fereastra, muzica reverberează pe Pietonala si se aude mai tare, mai departe”

Next Story

Aeroportul Brașov legat de linia ferată. CFR a început lucrările de proiectare