Se închide iar România? Nicolas Vartan: „După ce mergeți la vot duminica, faceți un efort si umpleți-va congelatoarele si frigiderele pana la refuz. In curând, carantina severa va reveni, probabil pe la sfârșitul lui octombrie mijlocul lui noiembrie”

Last Updated on septembrie 22, 2020 Tot mai multe persoane sunt convinse că după alegeri va urma o nouă închidere cauzată de coronavirus. Lucrurile nu arată bine în Spania și Marea Britanie. Ungaria a anunțat zilele trecute prima dată 1,000 de cazuri zilnice. România nu are cum să scape de coronavirus dacă situația în Europa se complică.

Nicolas Valentin Vartan: „Dupa ce mergeti la vot duminica 27 septembrie, faceti un efort si umpleti-va congelatoarele si frigiderele pana la refuz si aveți grija sa aveti de toate in camara. In curand, carantina severa va reveni, probabil pe la sfarsitul lui octombrie mijlocul lui noiembrie.

Se închide iar România? Nicolas Vartan: „După ce mergeți la vot duminica, faceți un efort si umpleți-va congelatoarele si frigiderele pana la refuz. In curând, carantina severa va reveni, probabil pe la sfârșitul lui octombrie mijlocul lui noiembrie” 1

Nicio tara nu va scapa, Israelul a deschis drumul.

Anglia, Franta, Spania, Italia, Austria, Cehia, au instaurat deja carantine partiale si au inasprit restrictiile.
Nu sunt mama Omida dar analizez ce spun epidemiologii si mi se pare totul o simpla lectie de logica.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus!”

Potrivit Digi 24, în România au fost confirmate, până acum, 113.589 de infectări cu coronavirus. În total, în România au murit 4.458 de persoane infectate cu coronavirus.

Previous Story

Foto Brașov. Poluare extremă în Bartolomeu. Mihai Codruț Nanu: „Pentru cine încă nu a înțeles încă efectul stației de asfalt asupra cartierului nostru, să dea cu zoom la aceste două fotografii”

Next Story

La Brașov se deschide? Târgul de Crăciun Sibiu se ține și în acest an în ciuda pandemiei