La Brașov se deschide? Târgul de Crăciun Sibiu se ține și în acest an în ciuda pandemiei

Last Updated on septembrie 22, 2020 Sibiul nu ține cont de pandemie și anunță că va deschide Târgul de CRĂCIUN. La Brașov, cel mai probabil, se va face iar ceva improvizat, pe ultima sută de metri.

Târgul de Crăciun din acest an se va deschide în data de 13 noiembrie 2020, iar ultima zi va fi în data de 3 ianuarie 2021. Din cauza pandemiei aranjarea căsuțelor va fi diferită pentru a permite distanțarea lor și aglomerația. Organizatorii au în vedere două scenarii, potrivit Ora de Sibiu.
La Brașov se deschide? Târgul de Crăciun Sibiu se ține și în acest an în ciuda pandemiei 1
(foto Brasov Metropolitan)

”În primul scenariu căsuțele vor fi amplasate în Piața Mare, la distanță între ele, ceea ce ar însemna o scădere a numărului lor de la 110 la 70. Un alt scenariu este amplasarea căsuțelor în mai multe zone ale centrului orașului, menținând astfel numărul lor undeva în jur de maxim.

La Brașov se deschide? Târgul de Crăciun Sibiu se ține și în acest an în ciuda pandemiei 2

În acest scenariu avem posibilitatea de a le amplasa în Piața Mică, Piața Huet, Nicolae Bălcescu. Dacă vom adopta această organizare ne gândim să le împărțim pe domenii- handmade, food court, zonă pentru copii, etc”, spune Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun.

Previous Story

Se închide iar România? Nicolas Vartan: „După ce mergeți la vot duminica, faceți un efort si umpleți-va congelatoarele si frigiderele pana la refuz. In curând, carantina severa va reveni, probabil pe la sfârșitul lui octombrie mijlocul lui noiembrie”

Next Story

Brașov. Doi elevi infectați cu coronavirus. Profesorii nu intră în carantină, elevii da! Explicații Inspectoratul Școlar