Foto Brașov. Poluare extremă în Bartolomeu. Mihai Codruț Nanu: „Pentru cine încă nu a înțeles încă efectul stației de asfalt asupra cartierului nostru, să dea cu zoom la aceste două fotografii”

Last Updated on septembrie 22, 2020 Stația de asfalt din Bartolomeu continuă să polueze fără ca autoritățile să facă ceva. Nu sunt în stare să pună o unitate mobilă de măsurare a poluării și, pe baza rezultatelor, să închidă stația de asfalt. Cercetarea crimelor nu este anulată de Starea de Urgență.

Mihai Codruț Nanu: „Pentru cine încă nu a înțeles încă efectul stației de asfalt asupra cartierului nostru, să dea cu zoom la aceste două fotografii”

Foto Brașov. Poluare extremă în Bartolomeu. Mihai Codruț Nanu: „Pentru cine încă nu a înțeles încă efectul stației de asfalt asupra cartierului nostru, să dea cu zoom la aceste două fotografii” 1 Foto Brașov. Poluare extremă în Bartolomeu. Mihai Codruț Nanu: „Pentru cine încă nu a înțeles încă efectul stației de asfalt asupra cartierului nostru, să dea cu zoom la aceste două fotografii” 2

Gabriela B.: In Av. 1 miroase ingrozitor, irespirabil!!!
Foto Brașov. Poluare extremă în Bartolomeu. Mihai Codruț Nanu: „Pentru cine încă nu a înțeles încă efectul stației de asfalt asupra cartierului nostru, să dea cu zoom la aceste două fotografii” 3

Ioana A.: Groaznic, ce asteapta sa ne mutam noi cu totii? In loc sa se relocheze ei? In fiecare zi miroase ingrozitor, irespirabil dar celor ce ar trebui sa rezolve aceasta problema nu le pasa deloc. 😕 Asta inseamna sa fi smecher 😥…

Olivia A.: Mihai eu tocmai am aerisit în casa. 😖Aerul părea ok, ca și miros. Iți dai seama ce e pe noi când și pute?!

Autorizaţia de mediu pentru staţia de producţie a asfaltului a expirat în luna august, iar firma depusese o cerere oficială pentru prelungire, care nu a fost însă aprobată, anunță bzb.ro.

Previous Story

Foto Brașov. Robert: „Atenție la gura de canal. Era cât pe ce să o pățesc cu bicicleta acolo. Unde pot semnala problema?”

Next Story

Se închide iar România? Nicolas Vartan: „După ce mergeți la vot duminica, faceți un efort si umpleți-va congelatoarele si frigiderele pana la refuz. In curând, carantina severa va reveni, probabil pe la sfârșitul lui octombrie mijlocul lui noiembrie”