Foto Brașov. Robert: „Atenție la gura de canal. Era cât pe ce să o pățesc cu bicicleta acolo. Unde pot semnala problema?”

Last Updated on septembrie 22, 2020 Dacă mergeți cu bicicleta pe blvd. 15 Noiembrie, aveți grijă la gurile de canal.

Robert Lazar: „Atenție la gura de canal de pe blvd. 15 Noiembrie, colț cu str. Petru Rareș! Era cât pe ce să o pățesc cu bicicleta acolo. Pe lângă faptul că gura de canal e plasată longitudinal și reprezintă un pericol pentru orice bicicletă cu roți mai subțiri, acum mai are și ditamai gaura.

Foto Brașov. Robert: „Atenție la gura de canal. Era cât pe ce să o pățesc cu bicicleta acolo. Unde pot semnala problema?” 1 Foto Brașov. Robert: „Atenție la gura de canal. Era cât pe ce să o pățesc cu bicicleta acolo. Unde pot semnala problema?” 2 Foto Brașov. Robert: „Atenție la gura de canal. Era cât pe ce să o pățesc cu bicicleta acolo. Unde pot semnala problema?” 3

Cum să nu iubești Brașovul și calitatea “excelentă” a lucrărilor?
P.S. Unde pot semnala problema?”

Gruia Hilohi: Gurile de scurgere fac parte integrantă din drumul public, conform legii. Primăria este proprietarul şi administratorul drumului şi al tuturor elementelor sale componente. Compania Apa deţine proprietatea doar pe reţelele de canalizare, mai exact de la ieşirea din recipient.

Bogdan C.: Pe aplicatia My Brasov, daca ai deja cont, daca nu la 112 , este un pericol , nu doar pt biciclisti …

Alina S.: Eu asa mi-am rupt clavicula acum cativa ani pe drumul de Poiana pe coborare, la parc. Putea sa iasa mai nasol la mine.

Previous Story

(Foto) Caravana „Românii au talent” a ajuns astăzi la Brașov. „Neața, brașoveni talentați! Suntem pregătiți să vă cunoaștem”

Next Story

Foto Brașov. Poluare extremă în Bartolomeu. Mihai Codruț Nanu: „Pentru cine încă nu a înțeles încă efectul stației de asfalt asupra cartierului nostru, să dea cu zoom la aceste două fotografii”