Premierul Orban: „Am văzut cu ochii mei cum a fost distrus Tractorul Braşov…o directorime care a jefuit Tractorul Braşov şi până la urmă astăzi nu mai există Tractorul Braşov, astăzi există mall-uri”

Last Updated on septembrie 21, 2020 Premierul Ludovic Orban, prezent la Reghin, după ce a vizitat IRUM, unicul producător român de tractoare articulate forestiere şi de tractoare pentru agricultură, și-a adus aminte de jaful de la Tractorul Brașov.

„Îi spuneam domnului Oltean (managerul general de la IRUM – n.r.) că sunt oarecum legat de producţia de tractoare, pentru că, imediat după anul 1990, ca inginer TCM, în urma unui concurs, am fost angajat ca inginer tehnolog la Secţia de Montaj Tractoare Industriale Braşov.

Premierul Orban: „Am văzut cu ochii mei cum a fost distrus Tractorul Braşov...o directorime care a jefuit Tractorul Braşov şi până la urmă astăzi nu mai există Tractorul Braşov, astăzi există mall-uri” 1

Şi am văzut cu ochii mei cum a fost distrus Tractorul Braşov şi cum, din păcate, un domeniu de activitate absolut necesar într-o ţară care este a cincea ţară ca potenţial agricol a fost pus pe butuci de nişte politruci şi de o directorime care a jefuit Tractorul Braşov şi până la urmă astăzi nu mai există Tractorul Braşov, astăzi există mall-uri, parcuri şi diferite alte suprafeţe.

Ca atare, sunt literalmente impresionat de faptul că o companie cu capital românesc a reuşit această performanţă, să asigure renaşterea industriei producătoare de tractoare, o renaştere aşa, ca o pasăre Phoenix, şi să ajungă la un asemenea nivel tehnologic şi la o asemenea capacitate de a produce tractoare competitive”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă, citat de Capital.

Premierul Orban: „Am văzut cu ochii mei cum a fost distrus Tractorul Braşov...o directorime care a jefuit Tractorul Braşov şi până la urmă astăzi nu mai există Tractorul Braşov, astăzi există mall-uri” 2

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au vizitat, vineri, SC IRUM SA Reghin, o companie cu capital românesc care a împlinit 67 de ani, unde s-au întâlnit cu directorul general al companiei, Mircea Oltean.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru sau Allen Coliban? Radu Dascalu: „L-am votat pe dl. Scripcaru de 4 ori, dar acum nu mai primește votul meu. E prea mult. Voi vota cu Allen Coliban și echipa lui, în care am mare încredere”

Next Story

3 ani de la scandalul Gorița. Allen Coliban: „Ana a pozat copacii marcați pentru tăiere, i-a pus pe Facebook și așa am aflat că un drum forestier de 11 km urmează să fie construit în pădurea de lângă Brașov, că peste 8000 de arbori sunt marcați pentru tăiere și că potecile pe care ne-am plimbat o viață și pe care mulți dintre noi își plimbă copiii sau nepoții, vor dispărea”