Brașov. O bucățică din pasajul Fartec va fi finalizat. Nu se va circula. „Astăzi turnăm grinzile de parapet pietonal și direcțional, ultimele lucrări pe primele patru deschideri ale pasajului Fartec”

Last Updated on septembrie 3, 2020 Tristețe mare în echipa de campanie a primarului George Scripcaru. Nu au cu ce să-l promoveze și anunță că o bucățică din pasajul Fartec va fi finalizat. Se chiunuie de ani de zile să finalizeze un amărât de pod.

„Astăzi turnăm grinzile de parapet pietonal și direcțional, ultimele lucrări pe primele patru deschideri ale pasajului Fartec, urmând ca, în două săptămâni, să turnăm asfaltul, să punem parapetele, să terminăm primele patru deschideri ale acestui pasaj.

Brașov. O bucățică din pasajul Fartec va fi finalizat. Nu se va circula. „Astăzi turnăm grinzile de parapet pietonal și direcțional, ultimele lucrări pe primele patru deschideri ale pasajului Fartec” 1

Până la sfârșitul anului sperăm să terminăm pe celelalte trei deschideri ale podului. În aproximativ trei săptămâni vom ridica tot podul, circa 1.600 de tone, pentru fixarea aparatelor de reazem și aducerea pasajului la nivelul final, aliniat cu calea de rulare.

Lucrarea ar fi trebuit să fie gata în 24 de luni de la momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor, însă noi vom încerca să terminăm cu șase luni mai devreme, adică până la sfârșitul acestui an.

Este o lucrare foarte dificilă, pentru că toate activitățile pe care le-am avut sunt lucrări unicat și cu dimensiuni atipice, totul fiind făcut la fața locului, manual”, a declarat ing. Mihai Filip, șef de șantier pasaj Fartec.

Previous Story

Allen Coliban USR: „Avem nevoie de un spital cu 1500 de paturi la Brașov”. George Scricparu vrea unul mic de 800 de paturi

Next Story

Brașov. Florin: „Chiar dacă este singura pista de atletism din oraș, a fost închisă accesului public… Iarba creste in voie din zgură împrăștiată tot de noi elevii acum ceva ani…”