Allen Coliban USR: „Avem nevoie de un spital cu 1500 de paturi la Brașov”. George Scricparu vrea unul mic de 800 de paturi

Last Updated on septembrie 3, 2020 PNL Brașov, în frunte cu George Scripcaru, a făcut o prostie de proporții. A catalogat viitorul aeroport drept regional, astfel că el va fi unul mic, de 800 de paturi. Dacă îl lăsa județean, putea fi făcut unul mare, de 1.500 de paturi. Secțiile nu ar mai fi împrăștiate prin tot orașul.

Allen Coliban USR: „Avem nevoie de un spital cu 1500 de paturi la Brașov. Promisiunile goale nu salvează vieți.

Cârpelile și lucrurile făcute pe genunchi nu salvează vieți.
Titulaturile pompoase nu salvează vieți.

Allen Coliban USR: „Avem nevoie de un spital cu 1500 de paturi la Brașov”. George Scricparu vrea unul mic de 800 de paturi 1

Un Spital Nou, cu minim 1500 de paturi, multidisciplinar, nu cu pavilioane împrăștiate prin tot orașul, ar salva multe vieți.

Alătură-te și tu echipei de medici, asistente și brașoveni care au validat deja proiectul propus de Asociația Noul Spital al Brașovului. Suntem peste 4000, deja.

Haide să oprim cacealmaua spitalului Regional de 800 de paturi lansată de primarul Scripcaru. Dacă acum nu luăm atitudine, Brașovul nu avea nici peste 20 de ani un spital care să acopere nevoile reale ale brașovenilor.

Cangrena sistemului de sănătate nu se tratează cu promisiuni.

Ci doar cu un spital nou. De 1500 de paturi. Pe care îl vom avea în câțiva ani dacă pe 27 Septembrie alegi #ColibanPrimar și USRLUS la Consiliul Local.

Până atunci, semnează petiția de susținere a proiectului CORECT pentru Noul Spital pe https://brasov.usr.ro/vrem-spital-nou-la-brasov.
Semnezi?”

Previous Story

Brașov. George Scripcaru a preluat o temă a USR. Flavia Boghiu: „M-am înfuriat. Centrele medicale de permanență sunt proiectul meu de suflet… De-a lungul timpului a zis că le transformă în de toate”:

Next Story

Brașov. O bucățică din pasajul Fartec va fi finalizat. Nu se va circula. „Astăzi turnăm grinzile de parapet pietonal și direcțional, ultimele lucrări pe primele patru deschideri ale pasajului Fartec”