Brașov. George Scripcaru a preluat o temă a USR. Flavia Boghiu: „M-am înfuriat. Centrele medicale de permanență sunt proiectul meu de suflet… De-a lungul timpului a zis că le transformă în de toate”:

Last Updated on septembrie 3, 2020 După 16 ani, primarul George Scripcaru s-a gândit să promită centre de permanență medicale în cartiere, preludând tema de la USR. 16 ani nu a avut tip pentru așa ceva. Acum e cu supărare di partea USR dar, după alegeri, dacă scripcaru va mai rămâne primar, va trebui să pună în aplicare toate proiectele USR./ Pentru că USR va avea majoritate în Consiliul Local. Deci, este un fel de antrenament. USR propune, George Scripcaru aplica.

Flavia Boghiu USR: „Fostele centrale termice de cartier au fost folosite și apoi reciclate de George Scripcaru ca subiect de comunicare. De-a lungul timpului a zis că le transformă în de toate:

Brașov. George Scripcaru a preluat o temă a USR. Flavia Boghiu: „M-am înfuriat. Centrele medicale de permanență sunt proiectul meu de suflet... De-a lungul timpului a zis că le transformă în de toate”: 1

📅11.08.2018 – Face un centru comunitar pentru familiile aflate în situații de risc.
📅22.10.2018 – Le transformă în creșe
📅24.06.2020 – Face sediu pentru Crucea Roșie
📅24.07.2020 – Le transformă în Centre de asistență comunitară

Ei bine, azi, în plină campanie electorală, mai promite o dată.

📅02.09.2020 – Face Centre medicale de permanență în ele.
(Las în comentarii articolele de presă de la vremea respectivă, ca dovadă)

Nu doar că subiectul i-a stârnit interesul DOAR după ce am spus noi la lansarea proiectelor USRPLUS pentru Primăria Brașov că vom face Centre medicale de permanență, dar se mai și contrazice cu privire la ce va face cu clădirile fostelor centrale termice de cartier. Eu nu spun că domnul primar minte, doar întreb când a spus adevărul? Când făcea din ele creșe, centre comunitare sau când spune că face centre medicale?

De data aceasta știm că nu o sa facă nimic, din două motive:

1. Nu vrea, nu-l interesează. Nici cresele, nici gradinitele, nici centrele de permanență. Spre deosebire de asfalt și panselute, investițiile pentru cetățeni nu aduc profit.

2. Pentru că din 28 Septembrie nu va mai fi primar.

Da, sunt dură în exprimare, mai dură decât v-am obișnuit. Pentru că Centrele medicale de permanență sunt proiectul meu de suflet. Și pentru că m-am înfuriat”.

Previous Story

Și când vor zbura avioanele de pe Aeroportul Brașov? Mihaela: „De 2 zile, deasupra cartierului Stupini si-a fācut aparitia un nou Icar !De dimineata pâna seara “cineva” zboarā fārā oprire facând un zgomot care a devenit deranjant pentru toti locuitorii zonei”

Next Story

Allen Coliban USR: „Avem nevoie de un spital cu 1500 de paturi la Brașov”. George Scricparu vrea unul mic de 800 de paturi