Brașov. Florin: „Chiar dacă este singura pista de atletism din oraș, a fost închisă accesului public… Iarba creste in voie din zgură împrăștiată tot de noi elevii acum ceva ani…”

Last Updated on septembrie 3, 2020 Sunt brașoveni pasionați de atletism. Au rămas cu pasiunea. Primăria este în stare să cheltuie 83 de milioane de euro pentru o Sală Polivalentă construită în mlaștină  și nu e în stare să rezolve problema pistei de la fostul liceu Sportiv.

Pe Facebook, Florin Cheoseaua a scris: Chiar dacă este singura pista de atletism din oraș, a fost închisă accesului public…
Iarba creste in voie din zgură împrăștiată tot de noi elevii acum ceva ani…

Brașov. Florin: „Chiar dacă este singura pista de atletism din oraș, a fost închisă accesului public... Iarba creste in voie din zgură împrăștiată tot de noi elevii acum ceva ani...” 1 Brașov. Florin: „Chiar dacă este singura pista de atletism din oraș, a fost închisă accesului public... Iarba creste in voie din zgură împrăștiată tot de noi elevii acum ceva ani...” 2

De performanța in atletism nici nu putem vorbi.
Liceul sta sa cada dar este necesară o noua asfaltare a curți interioare…
“Brasov, oraș de poveste!”

Previous Story

Brașov. O bucățică din pasajul Fartec va fi finalizat. Nu se va circula. „Astăzi turnăm grinzile de parapet pietonal și direcțional, ultimele lucrări pe primele patru deschideri ale pasajului Fartec”

Next Story

Brașov. Drum făcut cu „cap”. Vlad. „Mereu ma întreb cine a avut această idee minunată…Se putea face mult mai simplu o pistă pentru bicicliști…”