Brașov. Drum făcut cu „cap”. Vlad. „Mereu ma întreb cine a avut această idee minunată…Se putea face mult mai simplu o pistă pentru bicicliști…”

Last Updated on septembrie 3, 2020 Între Râșnov și Brașov s-a modernizat drumul. Constructorul s-a gândit că mai nimerit ar fi un șanț de apărare anti-tanc decât o pistă de biciclete.

Pe grupul de Facebook Râşnoveni din Toată Lumea, Vlad Cristea a scris: „Mereu ma întreb cine a avut această idee minunată…abia aștept sa se defecteze un tir/camion… etc.
Brașov. Drum făcut cu „cap”. Vlad. „Mereu ma întreb cine a avut această idee minunată...Se putea face mult mai simplu o pistă pentru bicicliști...” 1

Brașov. Drum făcut cu „cap”. Vlad. „Mereu ma întreb cine a avut această idee minunată...Se putea face mult mai simplu o pistă pentru bicicliști...” 2

Brașov. Drum făcut cu „cap”. Vlad. „Mereu ma întreb cine a avut această idee minunată...Se putea face mult mai simplu o pistă pentru bicicliști...” 3

Se putea face mult mai simplu o pistă pt bicicliști…
Eu sper sa măsoare ei șanțurile acestea cu masinile lor”.

Stefania R.: Cine a gândit rigolele așa = un idiot, un incompetent.
Mariana G.: Foarte periculos cum va fi la iarna?

Liliana C.: Tote străzile sunt praf stam la coadă pe ruta de bv plec la ora 1 sa ajung la servici
Sebastian S.: Nici nu pot sa inteleg cum anume se dreneaza apa in rigolele alea…nivelul asfaltului fiind mai jos decat “buza” rigolei.

Previous Story

Brașov. Florin: „Chiar dacă este singura pista de atletism din oraș, a fost închisă accesului public… Iarba creste in voie din zgură împrăștiată tot de noi elevii acum ceva ani…”

Next Story

Brașov. Tu ce vrei să schimbi pe strada ta? George: „Carpatilor. 1. Canalizarea – cand ploua mai tare, pute si defuleaza tot, deci trebuie dezvoltata. 2. Oprirea dezvoltarilor imobiliare. Cred ca s-a dublat numarul de locuitori din zona in ultimii 15 ani, fara beneficiile unei …”