Brașov. Tu ce vrei să schimbi pe strada ta? George: „Carpatilor. 1. Canalizarea – cand ploua mai tare, pute si defuleaza tot, deci trebuie dezvoltata. 2. Oprirea dezvoltarilor imobiliare. Cred ca s-a dublat numarul de locuitori din zona in ultimii 15 ani, fara beneficiile unei …”

Last Updated on septembrie 3, 2020 Brașovenii care nu mai cred că George Scripcaru, după 16 ani, le mai poate face ceva bun pe strada lor, au răspuns provocării lansate de cei de la USR: „Tu ce vrei să schimbi pe strada ta?”

George Alexandru Costan: Carpatilor
1. Canalizarea – cand ploua mai tare, pute si defuleaza tot, deci trebuie dezvoltata.
2. Oprirea dezvoltarilor imobiliare. Cred ca s-a dublat numarul de locuitori din zona in ultimii 15 ani, fara beneficiile unei infrastructuri educationale aferente, cu inghesuirea blocurilor la distante prea mici unul de altul (v. zona Magnolia, Penny/Decebal, Hacienda/Ragz).
Brașov. Tu ce vrei să schimbi pe strada ta? George: „Carpatilor. 1. Canalizarea - cand ploua mai tare, pute si defuleaza tot, deci trebuie dezvoltata. 2. Oprirea dezvoltarilor imobiliare. Cred ca s-a dublat numarul de locuitori din zona in ultimii 15 ani, fara beneficiile unei ...” 1

3. Inlocuirea culorii intermitente de la semaforul de pe sensul Roman->Judetean de langa Carpatilor 21. Practic, mergi inainte, dar oficial, “faci dreapta”. Cum stau in zona, am vazut multi loviti de masini care nu incetinesc.

4. Refacerea stadionului ICIM.
5. Colectare selectiva reala. A fost intr-o vreme.

6. Cainii vagabonzi – au rasarit si umbla in haite, mai ales seara. Cand vin de la munca, mi-e groaza uneori.
7. Igienizarea canalului Timis si a Dealului Melcilor. E plin de gunoaie, mai ales in grotele care par a fi fostele adaposturi antiaeriene.
8. Parc – vezi poza

Previous Story

Brașov. Drum făcut cu „cap”. Vlad. „Mereu ma întreb cine a avut această idee minunată…Se putea face mult mai simplu o pistă pentru bicicliști…”

Next Story

Brașov. 3 persoane infectate cu coronavirus au murit, în ultimele 24 de ore. 160 în total