Brașov. 3 persoane infectate cu coronavirus au murit, în ultimele 24 de ore. 160 în total

Last Updated on septembrie 3, 2020 Autoritățile brașovene au anunțat alte 3 decese ale persoanelor infectate cu coronavirus. 160 de persoane au murit de la începutul pandemiei.

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor centralizate astăzi de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică privind COVID-19 în județul Brașov se prezintă astfel:
■ 3.817 pacienți declarați vindecați
■ 361 pacienți internați în spitale

Brașov. 3 persoane infectate cu coronavirus au murit, în ultimele 24 de ore. 160 în total 1

■ 380 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze
■ 400 persoane aflate în carantină la domiciliu
■ 0 persoane aflate în carantină instituționalizată

■ 160 persoane decedate
► În cele 7 centre locale din județul Brașov de testare COVID-19 s-au prelucrat până în prezent 48.026 teste, dintre care 418 teste în ultimele 24 de ore. Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care sunt prelucrate la alte centre din țară.

Previous Story

Brașov. Tu ce vrei să schimbi pe strada ta? George: „Carpatilor. 1. Canalizarea – cand ploua mai tare, pute si defuleaza tot, deci trebuie dezvoltata. 2. Oprirea dezvoltarilor imobiliare. Cred ca s-a dublat numarul de locuitori din zona in ultimii 15 ani, fara beneficiile unei …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Un bărbat şi o femeie au murit pe loc. Impactul a fost așa de violent încât jumătate din maşina mică a „dispărut” practic, fiind comprimată de şocul coliziunii cu tir-ul