(Foto) Accident Brașov. Un bărbat şi o femeie au murit pe loc. Impactul a fost așa de violent încât jumătate din maşina mică a „dispărut” practic, fiind comprimată de şocul coliziunii cu tir-ul

Last Updated on septembrie 4, 2020 Un bărbat şi o femeie au murit pe loc joi seara după ce mașina în care se aflau a intrat violent într-un TIR, pe DN 1, la ieşire din localitatea Perşani spre municipiul Codlea.

Impactul a fost așa de violent încât jumătate din maşina mică a „dispărut” practic, fiind comprimată de şocul coliziunii cu tir-ul, anunță bzb.ro. Doi oameni au rămas prinşi între fiare, inconştienţi, potrivit apelului de la 112.

(Foto) Accident Brașov. Un bărbat şi o femeie au murit pe loc. Impactul a fost așa de violent încât jumătate din maşina mică a „dispărut” practic, fiind comprimată de şocul coliziunii cu tir-ul 1

„Un bărbat, în vârstă de 68 ani, care conducea un autoturism pe DN1, dinspre Braşov spre Sibiu, la km 209 + 300 m (ieşire din localitatea Perşani către municipiul Codlea) a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a lovit partea din faţă a unui autocamion.

(Foto) Accident Brașov. Un bărbat şi o femeie au murit pe loc. Impactul a fost așa de violent încât jumătate din maşina mică a „dispărut” practic, fiind comprimată de şocul coliziunii cu tir-ul 2 (Foto) Accident Brașov. Un bărbat şi o femeie au murit pe loc. Impactul a fost așa de violent încât jumătate din maşina mică a „dispărut” practic, fiind comprimată de şocul coliziunii cu tir-ul 3

În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv conducătorul autoturismului şi pasagerul, o femeie, în vârstă de 68 ani. Cadrele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul celor două persoane.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier”, ne-a declarat agent de poliţie Nadia Olaru, de la IPJ Braşov.

Previous Story

Brașov. 3 persoane infectate cu coronavirus au murit, în ultimele 24 de ore. 160 în total

Next Story

Foto Brașov. Cad cărămizi. Robert Lazar: „Dacă aveți mașinile parcate pe Politehnicii, în zona clădirilor vechi de la intersecția cu strada Postăvarului, mutați-le de urgență.