Brașov. Rucsandra: „Prima știre pe care am citit-o a fost confirmarea alegerii lui Allen Coliban. Și m-a bușit plânsul. Pentru că – deși nu-l cunosc pe Allen e Șagunist de-al meu – știu ce fibră are, din ce poveste vine”

Last Updated on septembrie 28, 2020 Reacții diverse la aflarea veștii că Allen Coliban este noul primar al Brașovului. Așteptările sunt mari pentru acest oraș rămas mult în urma Clujului, Sibiului, Oradiei.

Rucsandra Pop: „M-am trezit cam ruptă de oboseală azi de dimineață, pentru că energia de aseară m-a ținut trează mai mult decât mi-aș fi permis. Prima știre pe care am citit-o a fost confirmarea alegerii lui Allen Coliban. Și m-a bușit plânsul.

Brașov. Rucsandra: „Prima știre pe care am citit-o a fost confirmarea alegerii lui Allen Coliban. Și m-a bușit plânsul. Pentru că - deși nu-l cunosc pe Allen e Șagunist de-al meu - știu ce fibră are, din ce poveste vine” 1

Pentru că – deși nu-l cunosc pe Allen e Șagunist de-al meu – știu ce fibră are, din ce poveste vine.

Mi-am amintit cum acum câteva luni, stând de vorbă cu mama unei prietene, o ființă tare faină, șagunistă și ea, am întrebat-o care sunt oamenii care o inspiră, care sunt un exemplu pentru ea. Și primul nume care i-a venit în minte a fost Coliban. Și asta mi s-a părut magic, că oameni din generația noastră au ajuns să inspire oameni din generația părinților noștri. Politica a ajuns în sfârșit să fie despre noi.

Am însă și câteva dureri în suflet, ca de exemplu alegerea lui Piedone la sectorul 5, sector în care locuiesc de 7 ani și pe care am ajuns să-l iubesc aproape pătimaș. Sectorul 5 merita un primar care să îl iubească, pentru că oamenii de aici, oameni mai săraci și mai simpli decât în alte sectoare ale Bucureștiului, merită să fie respectați, au nevoie să fie parte din comunitate.

Au nevoie de un primar care să fie un partener de dialog și un bun strateg și nu de un mafiot, care trece peste cadavre pentru a ajunge la putere. O altă opțiune de vot care îmi dă fiori este realegerea primarului din Sângeorz Băi, care își umilește copilul și ale cărui fapte, deși au ajuns în spațiul public, nu au fost amendate de votanți.

E mult de muncă și pentru noi, alegătorii, și pentru cei pe care i-am votat, însă azi aleg să am încredere în ce putem face împreună, în felul cum se vor schimba comunitățile noastre în care în sfârșit avem parteneri de dialog în primării și consilii. Felicitări oamenilor care au muncit în ultimii ani zi și noapte pentru ca această schimbare să se întâmple”.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban, prima măsură urgentă pe care trebuie să o ia în calitate de primar. „Se numește corupție! Să arunci în plămânii oamenilor cu “otravă”

Next Story

Cristina: „Mamăăă, a ieșit Allen Coliban la Brașov. 💚 Acum chiar că-mi vine să mă mut acolo”