Cristina: „Mamăăă, a ieșit Allen Coliban la Brașov. 💚 Acum chiar că-mi vine să mă mut acolo”

Last Updated on septembrie 28, 2020 Atmosferă plină de speranță după ce Allen Coliban a câștigat alegerile din Brașov. Unii parcă s-ar muta deja aici.

Cristina Hurdubaia: „#ExistăSperanță | Mamăăă, a ieșit Allen Coliban la Brașov. 💚 Acum chiar că-mi vine să mă mut acolo, de fapt, de multă vreme mă tot gândesc la asta. Fac naveta și împușc și 2 iepuri deodată. 🙅‍♀️

Cristina: „Mamăăă, a ieșit Allen Coliban la Brașov. 💚 Acum chiar că-mi vine să mă mut acolo” 1

Da, eu oricum cred că de acolo mi se trag rădăcinile, am eu o teorie și ceva dovezi, dar trebuie să mai forez un pic. Plecând de la numele meu, hurdubaia, care nu se folosește deloc în Moldova, dar l-am auzit prin Transilvania, folosit în context de hurdubaie de casă (adică o casă mare). Arhaic înseamnă monstru (de acolo = mare). Sau cum ar zice Georgiana: eu, când te-am cunoscut, puteam să jur că ești de undeva de prin Transilvania.

#TemăDeGândire #VorbescFoarteSerios #TransilvaniaMonAmour””

Ioana Constantinescu: „Băi, cât mi-am dorit să iasă omul ăsta primar! Am zis că e nevoie de o minune să iasă. Și a ieșit!!!
In dimineața asta parcă și aerul miroase altfel!

Felicitări, Brașov! Felicitări Allen! Felicitări Flavia și să trăiești Hossule! 🎉🎉🎉
No, acum la muncă cu voi!”

Previous Story

Brașov. Rucsandra: „Prima știre pe care am citit-o a fost confirmarea alegerii lui Allen Coliban. Și m-a bușit plânsul. Pentru că – deși nu-l cunosc pe Allen e Șagunist de-al meu – știu ce fibră are, din ce poveste vine”

Next Story

Brașov. George Scripcaru, prima reacţie după ce a pierdut în favoarea lui Allen Coliban