Brașov. Allen Coliban, prima măsură urgentă pe care trebuie să o ia în calitate de primar. „Se numește corupție! Să arunci în plămânii oamenilor cu “otravă”

Last Updated on septembrie 28, 2020 Așteptările sunt mari de la Allen Coliban, mai ales pe partea de mediu. Autoritățile, până acum au ridicat din umeri la cazuri grave de poluare. De exemplu, nu fac nimic în cazul stației de asfalt care poluează zilnic în Bartolomeu.

În cât timp credeți că cei de la Mediu vor duce unitatea mobilă pentru a măsura poluarea din Bartolomeu, să dea amenzi până acea stație ori se închide singură sau nu mai poluează?

Pe grupul de Facebook Avantgarden 3 Brașov, Mihai Enache a scris: „Se numește corupție! Să arunci în plămânii oamenilor cu “otravă” și nicio autoritate să NU stopeze de îndată această mojicie!”

Brașov. Allen Coliban, prima măsură urgentă pe care trebuie să o ia în calitate de primar. „Se numește corupție! Să arunci în plămânii oamenilor cu "otravă” 1

Alberto P..: Veniți la Codlea să vedeți ce Nor de fum iese de pe drumul Hălchiu lui, o Putoare ce nu-ti poți Imagina….și DEGEABA….Erwin Albu s-a tot zbătut pentru noi…s pare că Fără Efect!!!! Mai am puțin și merg Personal Acolo….

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Ramona a scris: Aer curat din Bartolomeu….oare cine o să facă cu adevărat ceva…stația de asfalt funcționează nestingherită de lipsa vreunei autorizări/autorizații….
Brașov. Allen Coliban, prima măsură urgentă pe care trebuie să o ia în calitate de primar. „Se numește corupție! Să arunci în plămânii oamenilor cu "otravă” 2

Previous Story

Brașov. De ce a pierdut George Scripcaru? O explicație 

Next Story

Brașov. Rucsandra: „Prima știre pe care am citit-o a fost confirmarea alegerii lui Allen Coliban. Și m-a bușit plânsul. Pentru că – deși nu-l cunosc pe Allen e Șagunist de-al meu – știu ce fibră are, din ce poveste vine”