Brașov. Radu Hossu: „Orice vot pentru altcineva decât Allen Coliban este un vot pentru George Scripcaru. Explic simplu”:

Last Updated on septembrie 10, 2020 Alegerile de la Brașov sunt simple: George Scripcaru sau Allen Coliban (USR-Plus) ? Tu pe cine alegi?

Radu Hossu: „Orice vot pentru altcineva decât Allen Coliban este un vot pentru George Scripcaru.
Explic simplu: după toate datele avute de la prieteni, amici, dușmani, servicii, parteneri, alianți, iubiți și iubite, fantome și îngeri, la Brașov bătălia electorală se dă în realitate doar între Allen Coliban și George Scripcaru. Singurul cu șanse reale la surclasarea actualului primar este Coliban.

Brașov. Radu Hossu: „Orice vot pentru altcineva decât Allen Coliban este un vot pentru George Scripcaru. Explic simplu”: 1

Practic, Coliban este un fel de Nicușor în Brașov. La București știm deja, orice vot pentru altcineva decât Nicușor, este un vot pentru Gabriela Firea. Eu nu vreau să-l asociez în vreun fel pe Scripcaru cu Firea.

A făcut-o singur în asocierea primăriilor Brașov-București-Constanța. Și nici nu vreau să-l asociez cu PSD-ul. Căci tot el a făcut-o când s-a asociat cu Firea (PSD) și Făgădău (PSD). Și a mai făcut-o, spun gurile rele, prin asocierea cu Marius Dunca (PSD Brașov), pe ale cărui voturi se bazează pentru a-l învinge pe Allen Coliban. Și s-a văzut prin voturile unanime PNL+PSD din Consiliul Local din ultimii mii de ani.

Prin urmare, e simplu:
Vrei să îl schimbi pe Scripcaru? Votezi Coliban.
Vrei să rămână Scripcaru? Chiar dacă nu-l votezi pe el, dacă nu votezi cu numărul 2 în scoruri, votezi pentru Scripcaru”.

Previous Story

O grădiniță din Brașov și două școli din Ghimbav deschid în scenariul roșu

Next Story

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Nu mai bine construiau întâi garajele și apoi luau autobuze electrice? Ah, era campanie electorală acum și trebuia prostită lumea, de aici graba mare!”