Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Nu mai bine construiau întâi garajele și apoi luau autobuze electrice? Ah, era campanie electorală acum și trebuia prostită lumea, de aici graba mare!”

Primăria Brașov promite „concret” că va construi un garaj nou pentru autobuzele electrice primite de RATBV. Acestea trebuie ținute în condiții speciale.

„Concret”, garajul nu va fi finalizat până la venirea iernii, astfel că autobuzele electrice deja cumpărate riscă să se deterioreze. În special la partea de baterie. Nu era mai bine să se facă întâi garajul și apoi să se cumpere autobuzele?

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Nu mai bine construiau întâi garajele și apoi luau autobuze electrice? Ah, era campanie electorală acum și trebuia prostită lumea, de aici graba mare!” 1

Mihai Codruț Nanu: „Azi apare in presa locală o știre cu garajele care se vor construi pentru autobuzele electrice și troleibuzele hibrid fiindcă trebuie protejate, întreținute în condiții de temperatură și umiditate speciale.

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Nu mai bine construiau întâi garajele și apoi luau autobuze electrice? Ah, era campanie electorală acum și trebuia prostită lumea, de aici graba mare!” 2

Păi fix asta zic și eu de vreo 4 luni, flota asta electrică la primul ger dracu’ o ia, la primăvară trebuie înlocuite toate bateriile. Nu mai bine construiau întâi garajele și apoi luau autobuze electrice? Ah, era campanie electorală acum și trebuia prostită lumea, de aici graba mare!”

Mihai Codruț Nanu este candidat independent la Consiliul Local Brașov.