Cea mai poluată zonă din Brașov. Primarul George Scripcaru propune distrugerea Parcului exact de acolo

Last Updated on septembrie 10, 2020 Primăria a montat o rețea de senzori de măsurare a poluării pe ale căror rezultate le ține la secret. Când senzorii arată verde, Primăria se laudă cu ce aer curat este la Brașov. Când este „roșu”, tăcere.

Este și cazul celei mai poluate zone din oraș, Casa Armatei – Mureșenilor – Bulevardul Eroilor.

Cea mai poluată zonă din Brașov. Primarul George Scripcaru propune distrugerea Parcului exact de acolo 1

În timpul vizitei de azi a ministrului Mediului, Costel Alexe, care, printre altele, a venit pentru a vedea sistemul de transport electric din Brașov, primarul George Scripcaru a prezentat, pe scurt, rezultatele monitorizării calității aerului, potrivit brasovultau.ro.

Edilul a precizat că singura zonă dintre cele monitorizate de cei 12 senzori unde mai sunt ceva probleme este Casa Armatei – Mureșenilor – Bulevardul Eroilor. „Este o zonă circulată mai intens și un nod important de circulație.

Soluția pentru a reduce poluarea este să apelăm la mijloace de transport electrice, așa cum sunt troleibuzele, autobuzele electrice sau cele hibrid. De asemenea, oamenii trebuie să folosească pe cât posibil transportul public și să utilizeze cât mai puțin mașinile proprii”, a declarat primarul.

De altfel, el a spus că știa că în zona centrală a orașului sunt probleme cu poluarea, iar acesta a fost un motiv important pentru care a fost desființată parcarea de pe strada Nicolae Iorga.

Primarul George Scripcaru a prous distrugerea Parcului Central pentru construcția unei parcări gigant. Miile de mașini aduse în această zonă nu vor polua?

Previous Story

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Nu mai bine construiau întâi garajele și apoi luau autobuze electrice? Ah, era campanie electorală acum și trebuia prostită lumea, de aici graba mare!”

Next Story

Zoo Brasov vă invită să faceți cunoștință cu Zebra Zelda, adusă din Croația