Brașov. Parcare deosebită. Zelika: „În stație la Onyx, o mașină mica, a parcat in mijlocul stației. Autobuzul a putut intra pe diagonala in statie. Pe geamul șoferului de mașină a apărut o mana de femeie cu degetul mijlociu ridicat, semnul cocalarilor din trafic”

Last Updated on septembrie 19, 2020 Șoferii nesimțiți din Brașov ocupă trotuarele dar și stații de autobuz. Polițiștii și-ar face planul de amenzi doar mergând pe jos, pe trotuare.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Zelika Z. a scris: „Asta seara in stație la Onyx un coteț mic, adica o masina mica, a parcat in mijlocul statiei.
BV 9X XXX ora 20:37

Brașov. Parcare deosebită. Zelika: „În stație la Onyx, o mașină mica, a parcat in mijlocul stației. Autobuzul a putut intra pe diagonala in statie. Pe geamul șoferului de mașină a apărut o mana de femeie cu degetul mijlociu ridicat, semnul cocalarilor din trafic” 1

Soferul autobuzului a claxonat ca sa poata intra in statie.
Cotetul a inaintat 2 metri si atat.

Autobuzul a putut intra pe diagonala in statie.
Cotetul a ramas pe loc.

Soferul a claxonat din nou, ca sa poata iesi din statie.
Pe geamul șoferului de coteț a apărut o mana de femeie cu degetul mijlociu ridicat, semnul cocalarilor din trafic.

Previous Story

Brașov. Mergi? Marșul Bicicliștilor, sâmbătă

Next Story

Brașov. BMW parcat pe trecerea de pietoni. Ionuț: „Am mai văzut vecin care parchează în acest loc fără sa deranjeze, dar asa…… . Păcat de masina…”