Brașov. Mergi? Marșul Bicicliștilor, sâmbătă

Bicicliștii sunt invitați de Allen Coliban, candidat USR-Plus la Primărie) la un marș pentru a trage un semnal de alarmă privind excesul mașinilor în oraș.

Allen Coliban: „Sâmbătă, de la ora 17.00, voi da o tură cu bicicleta prin Brașov, alături de candidații Alianței USR PLUS la Consiliul Local.
Dacă te pasionează mersul pe bicicletă și îți dorești și tu să transformăm Brașovul din orașul mașinilor în orașul oamenilor, ni te poți alătura. Atât de la început, cât și oriunde, pe traseu.

Brașov. Mergi? Marșul Bicicliștilor, sâmbătă 1

Pornim de la Primărie. Vom merge pe traseul Primărie, Livada Poștei, Mureșenilor (urcat și coborât), Eroilor, 15 Noiembrie, Calea București, Saturn, Vlahuță, Gării, Făget, Aurel Vlaicu, Griviței, 13 Decembrie, Ceasu Rău, Aula Universității, Iuliu Maniu, Primărie, Parcul Central.

Deplasarea se va face în șir indian și o vom trata ca pe o plimbare de relaxare.

La final, la sosirea în Parcul Central, vă propun o discuție despre experiența pe care o vom obține. Cred cu tărie că astfel de plimbări ne vor ajuta să stabilim împreună cele mai bune măsuri pe care să le implementăm, după 27 septembrie, pentru a facilita la Brașov deplasarea cu bicicleta”.