Brașov. BMW parcat pe trecerea de pietoni. Ionuț: „Am mai văzut vecin care parchează în acest loc fără sa deranjeze, dar asa…… . Păcat de masina…”

Last Updated on septembrie 19, 2020 Pe lângă radare, polițiștii ar trebui să facă vizite de lucru prin cartiere. Vor descoperi multe autoturisme parcate chiar pe trecerile de pietoni.

Pe grupul de Facebook Avantgarden 3 Brașov, Ionut C. a scris: „Am mai văzut vecin care parchează în acest loc fără sa deranjeze, dar asa…… . Păcat de masina…”
Brașov. BMW parcat pe trecerea de pietoni. Ionuț: „Am mai văzut vecin care parchează în acest loc fără sa deranjeze, dar asa...... . Păcat de masina...” 1

Leonard C.: Nu BMW-ul este problema, ci nesimtirea omului care se crede superior celorlati, pentru ca si-a putut permite sa cumpere o astfel de masina. In cazul in care masina este a lui si nu este imprumutata, sau masina de serviciu… daca o mama cu un carucior voia sa treaca pe acolo cum facea? Intreb pentru un prieten!

Alexandra C.: Pe mine ma claxoneaza ca trec cu caruciorul pe strada…ca sunt unele masini parcate atat de in spate ca nu am loc pe trotuar sa trec…aia e.. ne’a trebuit avandgarden avem avandgarden…cred ca ma mut curand…

Art 174 Oprirea, staționarea și parcarea
Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:
e) în locuri pentru trecerea pietonilor unde există indicatorul “Trecere pentru pietoni” sau marcajul de traversare pentru pietoni;

Previous Story

Brașov. Parcare deosebită. Zelika: „În stație la Onyx, o mașină mica, a parcat in mijlocul stației. Autobuzul a putut intra pe diagonala in statie. Pe geamul șoferului de mașină a apărut o mana de femeie cu degetul mijlociu ridicat, semnul cocalarilor din trafic”

Next Story

Brașov. Tu ce alegi? Marius Vintila: „Nu am mai votat la Brașov de peste 20 de ani, dar la aceste alegeri am o misiune ușoară. Aleg între un primar care în 16 ani a adus Brașovul pe locul doi între cele mai poluate orașe din țară, l-a înghesuit între mașini și blocuri, l-a căptușit cu asfalt odată la doi ani, l-a făcut să pută a gunoi odată la trei zile …”