Brașov. Mihai, despre Compania Apa: „ După ce au desfăcut strada si au cârpit o conducta de canalizare, experții si specialiștii Apa Brașov au aplicat metoda compactării cu cupa de la excavator. Azi au venit acești experți in cârpăceală si au mai turnat putin asfalt pe “dolina” formata ca sa îndrepte ceva suprafață…”

Last Updated on septembrie 9, 2020 Compania Apa Brașov este una dintre cele mai neprofesioniste firme din oraș. Nu se pricep la prevenirea inundațiilor dar se pricep la cârpeli după lucrări.

Mihai Orleanu: „Postam acum ceva vreme despre niste lucrari ale Apa Brasov in apropierea casei noastre. Dupa ce au desfacut strada si au carpit o conducta de canalizare pe Neagoe Basarab, expertii si specialistii Apa Brasov au aplicat metoda compactarii cu cupa de la excavator.

Brașov. Mihai, despre Compania Apa: „ După ce au desfăcut strada si au cârpit o conducta de canalizare, experții si specialiștii Apa Brașov au aplicat metoda compactării cu cupa de la excavator. Azi au venit acești experți in cârpăceală si au mai turnat putin asfalt pe "dolina" formata ca sa îndrepte ceva suprafață...” 1

Doar ultimii 50 cm au fost compactati corespunzator cu utilaje corespunzatoare.

Radeam atunci caceste doar o chestiune de timp pana se vor forma DOLINE in asfalt. Da, asa s-a intamplat si uite ca azi au venit acesti experti in carpaceala si au mai turnat puti asfalt pe “dolina” formata ca sa indrepte ceva suprafata.

Noi platim aceste carpaceli si expertilor din Apa Brasov salariile”.

Previous Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Terminalul de pasageri prinde contur!

Next Story

A început proedura de licitație pentru Ocolitoarea Făgărașului. Gheorghe Sucaciu: „În luna martie, am reușit să o preluăm de la CNAIR, pentru a o moderniza”