A început proedura de licitație pentru Ocolitoarea Făgărașului. Gheorghe Sucaciu: „În luna martie, am reușit să o preluăm de la CNAIR, pentru a o moderniza”

Last Updated on septembrie 9, 2020 Primarul Făgărașului a anunțat astăzi că a început licitația pentru Ocolitoarea orașului. Drumul spre Aeroportul Sibiu va fi mai lejer.

Gheorghe Sucaciu: „Am început procedura de scoatere la licitație a Variantei Ocolitoare a municipiului Făgăraș.

A început proedura de licitație pentru Ocolitoarea Făgărașului. Gheorghe Sucaciu: „În luna martie, am reușit să o preluăm de la CNAIR, pentru a o moderniza” 1

În luna martie, am reușit să o preluăm de la CNAIR, pentru a o moderniza. Deoarece erau mai vechi de 2 ani, atât documentația, cât și cele 17 avize aferente au fost actualizate. Procedura a durat mai mult decât am prevăzut, deoarece în aceeași lună au apărut problemele create de epidemie, care au forțat autoritățile din toată țara să își schimbe prioritățile.

Acum, documentele au fost încărcate de către colegii mei din Primăria Făgăraș în platforma publică de achiziții publice (SICAP). Acestea sunt verificate, în această perioadă, de Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP). După ce documentația va fi publicată pe platformă, firmele doritoare vor putea depune ofertele”.

Previous Story

Brașov. Mihai, despre Compania Apa: „ După ce au desfăcut strada si au cârpit o conducta de canalizare, experții si specialiștii Apa Brașov au aplicat metoda compactării cu cupa de la excavator. Azi au venit acești experți in cârpăceală si au mai turnat putin asfalt pe “dolina” formata ca sa îndrepte ceva suprafață…”

Next Story

Brașov. Doi polițiști de la Rutieră au recunoscut că au luat MITĂ. Ce pedeapsă vor primi