(Foto) Aeroportul Brașov. Terminalul de pasageri prinde contur!

Last Updated on septembrie 9, 2020 Terminalul de pasageri la Aeroportul Brașov a începu să prindă formă. Mai sunt multe lucruri de făcut dar la sfârșitul lunii vom avea terminal și pistă.

Sebastian Marinescu: „🛫 Terminalul de pasageri de la Aeroportul Internațional Brașov prinde contur!”
(Foto) Aeroportul Brașov. Terminalul de pasageri prinde contur! 1

(Foto) Aeroportul Brașov. Terminalul de pasageri prinde contur! 2

Ludovic Orban: „Aeroportul Brașov, o investiție extrem de importantă pentru dezvoltarea județului Brașov, dar și a județelor din vecinătate. Lucrările se desfășoară într-un ritm susținut; progresul este evident, față de vizita anterioară.

În plus față de cele 50 de milioane alocate prin Legea bugetului de stat pentru acest obiectiv de investiții, Guvernul va mai aloca în cursul acestui an încă 25 de milioane din Fondul de Rezervă al Guvernului și, de asemenea, și anul viitor vom veni cu sumele necesare în completarea resurselor de care dispun autoritățile locale”.

(Foto) Aeroportul Brașov. Terminalul de pasageri prinde contur! 3

(Foto) Aeroportul Brașov. Terminalul de pasageri prinde contur! 4

Previous Story

Brașovul va fi primul municipiu din România care va avea transport în comun 100% electric. Anunțul ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor

Next Story

Brașov. Mihai, despre Compania Apa: „ După ce au desfăcut strada si au cârpit o conducta de canalizare, experții si specialiștii Apa Brașov au aplicat metoda compactării cu cupa de la excavator. Azi au venit acești experți in cârpăceală si au mai turnat putin asfalt pe “dolina” formata ca sa îndrepte ceva suprafață…”