Brașov. Marian Godina: „Mai e careva care locuiește în Schei și a avut probleme după ce a consumat apă de la robinet zilele astea?”

Last Updated on septembrie 25, 2020 Polițistul Marian Godină i-a întrebat pe locuitorii din Șchei dacă au avut probleme de la apa de la robinet.

Marian Godina: „Mai e careva care locuiește în Schei și a avut probleme după ce a consumat apă de la robinet zilele astea?”

Brașov. Marian Godina: „Mai e careva care locuiește în Schei și a avut probleme după ce a consumat apă de la robinet zilele astea?” 1

Beatrice A.: Da, toată familia mea a avut probleme zilele acestea. Eu i-am zis mamei ca este vorba de o enterocolita. Dureri abdominale, diaree, vomă.
Răzvan Z.: Demult și repetat, paraziți intenstinali. S-a rezolvat când am început să cumpărăm apă

Mihai C.: Locuiesc în Schei, dar apa de la robinet nu mai beau. De ceva vreme este imposibil să o bei, de accea am trecut pe apă plată de la magazin…

Albert Mihail Cosmin: Eu m-am simțit rău acum 1-2 zile. Am avut și o zi pe fugă înainte în care am mâncat/băut alte prostii, așa că n-aș băga mână în foc să fie de la apă, de atunci tot beau (mereu beau de la robinet) și n-am mai avut nimic.

Georgian S.: Se poate depune plange online sau telefonic la Compania APA. La mine au venit si au facut teste acum vreo 4-5 ani. A iesit cica totul ok, dar mno e dubios.
Se poate depune plange online la Compania APA. La mine au venit si au facut teste acum vreo 4-5 ani. A iesit cica totul ok, dar n.porta altceva decat dus. Acum beau de la robinet la fel de mult ca din cana filtranta (inainte de WFH beam imbuteliata la firma), cine doreste poate monta un filtru la chiuveta.

Carolina G.: Nu. Consum apa exclusiv de la robinet. Sper sa nu fie cazul de probleme. Sanatate!

Radu G.: Momentan totul e bine, ar trebuii sa fiu ingrijorat ?

Claudiu C.: Soția mea este în Brașov de o săptămână. Stă pe Constantin Brâncoveanu 34. Mi-a zis că țevianul e bun și că nu are nimic. Dar acuma sincer nu știu dacă a dobândit imunitate de la țevianul de București și pe acest motiv poate bea orice și nu pățește nimic…

Previous Story

Foto/Video Brașov. Aleea de sub Tâmpa transformată superb în loc de promenadă

Next Story

(Video) Accident Brașov. Două taxiuri s-au lovit la Dramatic. N-au avut loc unul de altul. Polițistul Daniel Zontea: „Purtați centura de siguranță!”