(Video) Accident Brașov. Două taxiuri s-au lovit la Dramatic. N-au avut loc unul de altul. Polițistul Daniel Zontea: „Purtați centura de siguranță!”

Last Updated on septembrie 25, 2020 Două taxiuri s-au lovit în zona Teatrului Dramatic. Polițistul Daniel Zontea atrage atenția, încă o dată, asupra folosirii centurii de siguranță.

Daniel Zontea: „Numai șoferul taxi este exceptat de la portul centurii de siguranță, nu și pasagerii.

(Video) Accident Brașov. Două taxiuri s-au lovit la Dramatic. N-au avut loc unul de altul. Polițistul Daniel Zontea: „Purtați centura de siguranță!” 1

Bine, în cazul de față, acesta și-a mai arogat o excepție, cea de a nu se mai uita în față.

Acum, despre el nu pot spune prea multe. Probabil stă relaxat cu o bere în față, știind că nu va merge maine la serviciu. E liber, că n-are mașină. Tot așa și pasagerul, concediu, însă din alte motive.

Purtați centura de siguranță!
Poate evita durerile de cap”.

Portul centurii de siguranţă este o modalitate eficientă de a evita rănirea gravă în caz de accident. Nu necesită o tehnologie specială şi este prevăzută în toate autovehiculele. Începând din 2006, în UE, portul centurii de siguranţă este obligatoriu în toate vehiculele.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Marian Godina: „Mai e careva care locuiește în Schei și a avut probleme după ce a consumat apă de la robinet zilele astea?”

Next Story

Brașov. I-au furat roțile mașinii. Sabina: „Asa am gasit masina de dimineata”