Brașov. Cel mai mare parc destinat plimbării câinilor va fi deschis în weekend

Last Updated on septembrie 15, 2020 Primăria Brașov i-a ascultat pe cei de la USR și anunță că deschide cel mai mare spațiu destinat plimbării animalelor de companie.

Este situat în zona Aleea de Sub Tâmpa și are o suprafață de aproximativ 1.500 mp.

Brașov. Cel mai mare parc destinat plimbării câinilor va fi deschis în weekend 1

„Până la sfârșitul acestei săptămâni vom finaliza această lucrare. Este un loc de agrement pentru câini și este cel mai generos din câte am amenajat în municipiul Brașov, alte șase fiind funcționale în interiorul cartierelor.

Vom continua cu amenajarea unor parcuri pentru animalele de companie în alte patru locații din cartierele Tractorul, Bartolomeu și Noua. Sunt multe cereri pentru astfel de zone și ne bucurăm că putem da curs solicitărilor venite de la deținătorii de animale de companie.

Toate aceste spații pentru plimbatul câinilor sunt dotate cu bănci, coșuri de gunoi pentru colectarea dejecțiilor, iar cetățenii vor avea la dispoziție un panou cu regulile pe care aceștia trebuie să le respecte în interiorul spațiului”, a declarat Orantes Dincă, șeful Serviciului Amenajare Zone de Agrement.

 

Previous Story

Brașov. Podul de la Budila, faza pe hârtii. CFR anunță licitație pentru lucrări

Next Story

(Video) Update. Brașovul transformat într-un giratoriu uriaș pentru Mall-ul din Centru Civic? Sensuri unice pe Calea București (6 benzi) și  Bulevardul Saturn (6 benzi)