(Video) Update. Brașovul transformat într-un giratoriu uriaș pentru Mall-ul din Centru Civic? Sensuri unice pe Calea București (6 benzi) și  Bulevardul Saturn (6 benzi)

Last Updated on septembrie 15, 2020 Era clar că primarul George Scripcaru va recurge la o păcăleală și va crea un sens giratoriu imens o dată cu deschiderea noului Mall din Centrul Civic. A promis chiar și o parcare subterană în zonă pentru Mall, din bani publici, dar cum nu este timp până la marea deschidere din octombrie, rămâne varianta cu sensul giratoriu. Nu este exclus ca noul Consiliul Local, dominat de USR, să decidă închiderea Mall-ului până la rezolvarea problemelor de trafic, se anunță ambuteiaje enorme. Putem asista la cea mai scurtă funcționare a unui Mall din România.

Va vedem din Brasov: „🛑 #SensUnic pe Calea Bucuresti si Saturn pentru AFI Mall din Centrul Civic 🛑
📍 George Scripcaru vrea sa transforme Brasovul intr-un giratoriu urias pentru mallul din Centru Civic!!!

(Video) Update. Brașovul transformat într-un giratoriu uriaș pentru Mall-ul din Centru Civic? Sensuri unice pe Calea București (6 benzi) și  Bulevardul Saturn (6 benzi) 1

📍 Rondul de la Centrul Civic (străzile 15 Noiembrie, Toamnei și Mihail Kogălniceanu) e cunoscut drept cel mai mare sens giratoriu din oraș. Dar George Scripcaru a autorizat un mall imens în mijlocul orașului, prea mare ca să fie locul lui acolo, și acum are de gând să creeze cel mai mare giratoriu din oraș în Steagu’: sens unic de urcare pe Calea București, sens unic de coborâre pe Bulevardul Saturn.

📍 Calea București are șase benzi, iar Bulevardul Saturn doar patru. Cel mai probabil, va micșora trotuarele de la Bulevardul Saturn pentru a mai crea două benzi. Iar ca să ajungi din Răcădău la gară vei urca până la McDonald’s-ul de pe Calea București ca să cobori pe Saturn. De asemenea, va fi de vis pentru bunicii și pentru copiii tăi să traverseze străzile cu șase benzi pe sens, pe care se va rula în regim de autostradă.

📍 Scripcaru a transformat Brașovul într-un oraș pentru mașini, nu pentru oameni. Pentru mașini și pentru regii asfaltului.
Ascultați-l!”

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Cel mai mare parc destinat plimbării câinilor va fi deschis în weekend

Next Story

Foto Brașov. Compania Apa a recuperat o parte din dealurile din Șchei, scurse din cauza dezvoltatorilor imobiliari. 33,5 tone de pământ, pietriș și nisip.