Brașov. Podul de la Budila, faza pe hârtii. CFR anunță licitație pentru lucrări

Last Updated on septembrie 15, 2020 De doi ani a avut nevoie CFR pentru a finaliza hârtiile necesare licitației pentru reconstrucția podului de la Budila.

Podul de la Budila, judeţul Braşov, s-a prăbuşit în pârâul Târlung pe 30 iunie 2018, din cauza viitorii, lăsând calea ferată suspendată. Podul se află pe sectia CF neinteroperabilă Hărman – Intorsura Buzăului, care la momentul producerii incindentului era administrată de un operator privat.

Brașov. Podul de la Budila, faza pe hârtii. CFR anunță licitație pentru lucrări 1

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunță că Sucursala Regională de Căi Ferate Brașov a lansat licitaţia pentru lucrările de reconstrucție a podului CF din comuna Budila, situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului, km 17+318, și lucrări de amenajare albie, informează Realitatea Brașov.

Valoarea totală estimată a contractului este de 26.025.733,86 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 09.10.2020, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 15.00. Durata contractului este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, la care se adaugă trei luni calendaristice pentru întreruperea lucrărilor pe perioada de timp friguros.

Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP/SICAP), la adresa www.e-licitatie.ro., cu nr. CN1024292/12.09.2020.

Menţionăm faptul că, în data de 26.09.2019 a fost încheiat contractul de servicii pentru elaborare expertiză tehnică, DALI și proiectare, contractul fiind finalizat ȋn data de 29.07.2020, prin obţinerea tuturor documentaţiilor tehnice ṣi economice, precum ṣi a aprobǎrilor necesare (aviz CTE SRCF Braṣov, aviz CTE CNCF, Ordin Ministru al MTIC), ȋn vederea organizǎrii procedurilor de achiziţie a lucrǎrilor pentru reconstrucția podului CF situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului, la km 17+318, și lucrări de amenajare albie.

Previous Story

Autobuz electric introdus și pe linia 32, Valea Cetății – Gara CFR Brașov. Autobuzul cu numărul 15

Next Story

Brașov. Cel mai mare parc destinat plimbării câinilor va fi deschis în weekend