1,4 km. Primăria Brașov, autorizări pentru construcția „derdelușului pe șine” din Poiana Brașov

Last Updated on august 7, 2020 Primăria Brașov are în plan amenajare a unui traseu de sanie pe șine în Poiană. Edilii au depus documentațiile în vederea obținerii autorizației de construire, după ce a fost emis certificatul de urbanism aferent.

Investiția este estimată la suma de 2,6 milioane de euro și presupune amenajarea unui astfel de traseu pe o lungime de 1,4 km, în partea stângă a Pârtiei Bradul. „Derdelușul” va avea 60 de sănii, fiecare cu două locuri, transmite bizbrasov.ro.

1,4 km. Primăria Brașov, autorizări pentru construcția „derdelușului pe șine” din Poiana Brașov 1

O altă investiție proiectată pentru Poiana Brașov este amenajarea unui sisteme de nocturnă pentru alte două pârtii, evaluat la 1,2 milioane de euro.

Este vorba de Pârtia Lupului, în lungime de 2,6 km, și pârtia Drumul Albastru, cu o lungime de 1,5 km, care face legătura între stația de telegondolă din Postăvarul și Pârtia Lupului.

Previous Story

Brașov. Primarul George Scripcaru a desființat secția de Polo de la Corona Brașov după ce a distrus și secția de handbal

Next Story

Brașov. Andrei Oniga: „Răcădău. Nimeni din administrația locală nu-i ascultă, nu-i bagă în seamă, nu-i ia în serios. Nimeni dintre cei care ar trebui, nimeni dintre cei plătiți să facă asta.  Haide să schimbă modul acesta găunos de a relaționa cu cetățenii și să începem construcția Brașovului civilizat pe care ni-l dorim, Brașovul în care prioritatea administrației ești TU!”