Brașov. Primarul George Scripcaru a desființat secția de Polo de la Corona Brașov după ce a distrus și secția de handbal

Last Updated on august 7, 2020 Primarul George Scripcaru a desființat secția de Polo de la Corona Brașov după ce a distrus și secția de handbal al aceluiași club. Distruge cariere de sportivi tineri dar mai merită un mandat, nu-i așa? Echipa de handbal a fost retrogradată în liga secundă după scandalul de dopaj unde mai multe jucătoare tinere au fost suspendate.

Echipa de polo a CSM Corona Braşov va fi desfiinţată.

Brașov. Primarul George Scripcaru a desființat secția de Polo de la Corona Brașov după ce a distrus și secția de handbal 1

Aceasta a evoluat timp de patru sezoane (2015-2019) în Brașov, într-o colaborare cu gruparea din capitală Sportul Studenţesc, iar în ultimul an a funcţionat sub numele de Corona Braşov, încheind campionatul pe locul patru.

Jucătorii au fost anunţati despre acest lucru zilele trecute, între timp ei trecând pe la Primărie pentru a discuta cu primarul George Scripcaru.

„Domnul primar ne-a spus că oraşul are un deficit de 20 de milioane de euro. Încă sunt discuţii cu şefii clubului, dar nu ştim dacă mai e vreo şansă să se rezolve ceva”, au punctat poloiştii Coronei, potribit bzb.ro.

Deocamdată, reprezentanţii grupării „galben-albastre” nu au dorit să comenteze situaţia, însă probabil vor avea o poziţie în următoarele zile.

Previous Story

Brașov. ARR: Aviz negativ pentru mai multe autobuze Transbus Codreanu. „Vreau ca transportul județean de persoane să fie efectuat de autobuze care să ofere o calitate a serviciilor cât mai bună cetățenilor!”

Next Story

1,4 km. Primăria Brașov, autorizări pentru construcția „derdelușului pe șine” din Poiana Brașov