Brașov. ARR: Aviz negativ pentru mai multe autobuze Transbus Codreanu. „Vreau ca transportul județean de persoane să fie efectuat de autobuze care să ofere o calitate a serviciilor cât mai bună cetățenilor!”

Last Updated on august 7, 2020 Autoritatea Rutieră Română, filiala Braşov are un nou director care a luat la verificat autobuzele-ruină de la Transbus Codreanu. Pentru prima dată când o instituție a statului se implică serios pentru a verifica, calitatea transportului județean.

Autoritatea a dat aviz negativ mai multor autobuze aparţinând operatorului privat de transport Transbus Codreanu.

Brașov. ARR: Aviz negativ pentru mai multe autobuze Transbus Codreanu. „Vreau ca transportul județean de persoane să fie efectuat de autobuze care să ofere o calitate a serviciilor cât mai bună cetățenilor!” 1

„Cred că pe lângă multele deficienţe constatate, lipsa truselor de prim ajutor şi a extinctoarelor valabile – în contextul în care de curând un autobuz i-a luat foc, este de neacceptat”, a declarat George Antohe, directorul ARR Braşov, citat de brasovmetropolitan.ro.

Antohe George: „Este inadmisibil ca siguranța și confortul pasagerilor să nu primeze pentru acest operator privat de transport persoane.

 

Previous Story

Brașov. Medici și pacienți infectați. „Am stat o săptămână cu masca. Este iadul pe Pământ. Groaznic!”… „Am avut o formă medie, spre severă. Am revenit. Am luat-o de la capăt”

Next Story

Brașov. Primarul George Scripcaru a desființat secția de Polo de la Corona Brașov după ce a distrus și secția de handbal