George Scripcaru, de ce îți este frică de USR Brașov? „De 10 zile așteptăm ca Primarul să ne elibereze autorizațiile pentru amplasarea corturilor unde strângem semnături”

Last Updated on august 4, 2020 Primarul George Scripcaru și-a propus să-i provoace pe cei de la USR și refuză să le semneze autorizațiile pentru amplasarea de corturi electorale.

Codrut Bucur: „De 10 zile așteptăm ca Primarul să ne elibereze autorizațiile pentru amplasarea corturilor unde strângem semnături.
6000 de euro din donațiile voastre am cheltuit pentru aceste corturi, care așteaptă în depozit.

George Scripcaru, de ce îți este frică de USR Brașov? „De 10 zile așteptăm ca Primarul să ne elibereze autorizațiile pentru amplasarea corturilor unde strângem semnături” 1

Nu pot ei bloca, cât puteți voi semna!

Ajută-ne să strângem numărul de semnături necesare pentru a putea candida:
> printează lista de aici: http://colibanprimar.ro/semneaza
> semnează împreună cu familia și prietenii
> adu-ne lista până pe 15 august”.

Vezi aici Video:

Radu Hossu: „Comunicat către presa locală (adică duceți-mi și mie vorba mai departe, vă rog):

PNL și-a instalat corturile de semnături peste tot pe unde au putut. Au primit avizele de la Primărie. Vreo 20+ locații.

USR și-a instalat corturile de semnături peste 7 locații unde au primit avizele de la primărie. Restul de 15 agreate cu Primăria, stau pe biroul lui George Scripcaru să fie semnate.

ProRomânia are 15 corturi (minus 1 furat) în locațiile agreate cu Primăria.

PSD are corturi de strâns semnături împotriva PNL pe baza creșterii, ori ba, a pensiilor. Tot peste 15 la număr.

USR la ultimele alegeri a fost partidul numărul 2 în Municipiul Brașov, iar la Europarlamentare a fost primul, cu mult înaintea dinozaurilor PNL și PSD. Se observă discrepanța mare în numere, mai ales suprapunând aceste numere de corturi peste voturile din trecut.

Rugăminte cetățenească: În baza principiilor democratice, unde se stipulează că nu-i dai la glezne adversarului în timpul încălzirii (că nu suntem oficial în campanie) și în baza legii fairplay, îl rog pe Primarul George Scripcaru să semneze și pentru celelalte 15 corturi USRPLUS deja agreate între formațiunea politică și administrația condusă de dânsul.

Asta ca să nu dea impresia că-i e frică de USRPLUS și adversarul lui direct din partea lor Allen Coliban”.

Previous Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „Pentru că virusul Covid19 atacă mai mult noaptea, respectăm regulile și ne trimitem oaspeții acasă la ora 23:00! Ne-am instruit barmanii și ospătarii, la plecare, să evite zonele întunecate pentru că nu știi când sare virusul și îi pune la pământ!”

Next Story

Brașov. Garda Forestieră a confiscat 27 de vagoane de lemn