Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „Pentru că virusul Covid19 atacă mai mult noaptea, respectăm regulile și ne trimitem oaspeții acasă la ora 23:00! Ne-am instruit barmanii și ospătarii, la plecare, să evite zonele întunecate pentru că nu știi când sare virusul și îi pune la pământ!”

Last Updated on august 4, 2020 Guvernul a dat stingerea la ora 23 pentru terasele din Brașov. În condițiile în care sunt puține prsoane pe stradă. Proprietarii de terase ar fi dorit mărirea programului, pentru a profita de vremea bună de august.

Deanes Irish Pub & Grill: „Pentru că virusul Covid19 atacă mai mult noaptea, respectăm regulile și ne trimitem oaspeții acasă la ora 23:00! Ne-am instruit barmanii și ospătarii, la plecare, să evite zonele întunecate pentru că nu știi când sare virusul și îi pune la pământ!😉😉#virusnocturn.

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „Pentru că virusul Covid19 atacă mai mult noaptea, respectăm regulile și ne trimitem oaspeții acasă la ora 23:00! Ne-am instruit barmanii și ospătarii, la plecare, să evite zonele întunecate pentru că nu știi când sare virusul și îi pune la pământ!” 1

La ora 23:00 pe aceasta strada nu veți mai găsi nici măcar jumătate din oamenii pe care ii găsiți la ora 17 sau 20. Mai ales in aceste zile in care masca este obligatorie și in aer liber pe strada unde este situată terasa noastră. Postarea este “haz de necaz” nu o revolta. Respectam și aceste reguli chiar dacă nu suntem de acord cu ele”.

Potrivit stiripesurse.ro, Deputata PNL Cristina Trăilă a declarat luni la Antena 3 că în discuțiile despre izolare, carantinare și internare în cazul COVID-19 „s-a exagerat puțin cu drepturile și libertățile, aici vorbim de un interes general”

. „Cred ca sănătatea tuturor e mai importantă decât un moft de ora 23.00. Da, e un moft la ora 23.00 să stai la o terasă”, a spus Trăilă, avocată de profesie.

Previous Story

Brașov. JF Furnir, amendată cu 15.000 de lei pentru poluare. Mihai Nanu: „Garda de Mediu i-a amendat, dar abia după ce am ajuns noi la poarta fabricii, deși asemenea mirosuri se degajau de luni bune. De banii ăia își puteau cumpăra filtre. Dar firma mamă are alte planuri”

Next Story

George Scripcaru, de ce îți este frică de USR Brașov? „De 10 zile așteptăm ca Primarul să ne elibereze autorizațiile pentru amplasarea corturilor unde strângem semnături”