Brașov. JF Furnir, amendată cu 15.000 de lei pentru poluare. Mihai Nanu: „Garda de Mediu i-a amendat, dar abia după ce am ajuns noi la poarta fabricii, deși asemenea mirosuri se degajau de luni bune. De banii ăia își puteau cumpăra filtre. Dar firma mamă are alte planuri”

Last Updated on august 4, 2020 Presiunea publică dă rezultate și la Brașov, unul din cele mai poluate orașe din România. Un poluator a fost amendat după ce mai mulți brașoveni au mers la poarta companiei și au făcut scandal.

Mihai Nanu: „Garda de Mediu i-a amendat, dar abia după ce am ajuns noi la poarta fabricii, deși asemenea mirosuri se degajau de luni bune. De banii ăia își puteau cumpăra filtre. Dar firma mamă are alte planuri”.

Brașov. JF Furnir, amendată cu 15.000 de lei pentru poluare. Mihai Nanu: „Garda de Mediu i-a amendat, dar abia după ce am ajuns noi la poarta fabricii, deși asemenea mirosuri se degajau de luni bune. De banii ăia își puteau cumpăra filtre. Dar firma mamă are alte planuri” 1

Compania JF Furnir a fost amendată cu 15.000 de lei pentru scăparea în atmosferă a unor substanțe care a făcut ca în cartierul Avantgarden să se simtă un miros chimic foarte puternic. Evenimentul a avut loc la începutul lunii trecute și a fost urmat de o „răscoală” a locatarilor din AVG3 care au mers după miros până la poarta fabricii de furnir și cherestea JF Furnir, anunță Biz Brașov.

Potrivit unor surse din administrația locală, compania a fost amendată de către Garda de Mediu cu 15.000 de lei și obligată să ia măsuri pentru ca incidentul să nu se repete.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban (USR) îl învață pe George Scripcaru cum să procedeze pentru redeschiderea în siguranță a școlilor. Îl va asculta?

Next Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „Pentru că virusul Covid19 atacă mai mult noaptea, respectăm regulile și ne trimitem oaspeții acasă la ora 23:00! Ne-am instruit barmanii și ospătarii, la plecare, să evite zonele întunecate pentru că nu știi când sare virusul și îi pune la pământ!”