Brașov. Garda Forestieră a confiscat 27 de vagoane de lemn

Last Updated on august 5, 2020 Garda Forestieră Braşov anunță că a confiscat lemne din 27 de vagoane care nu aveau documente de transport. Trenul venea din Cehia.

„În vederea identificării legalităţii transportului şi a speciei materialului lemnos transportat, garnitura de tren a fost descărcată şi măsurată în staţia de destinaţie finală, în prezenţa organelor de control şi a reprezentanţilor societăţii de destinaţie.

Brașov. Garda Forestieră a confiscat 27 de vagoane de lemn 1

Din verificări şi măsurători a reieşit că întreaga cantitate de materiale lemnoase din cele 27 de vagoane, respectiv 1352,22 mc este din specia molid, iar pentru fiecare vagon s-a emis un raport de măsurare cu cantitatea existentă. Transportul făcea obiectul unui import de materiale lemnoase ce provenea din Cehia.

În urma acestei acţiuni, a fost aplicată 1 sancţiune contravenţională în cuantum de 15.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării şi predată în custodie celei mai apropiate structuri silvice”, informează instituţia, într-un comunicat prezentat de bzb.ro.

Previous Story

George Scripcaru, de ce îți este frică de USR Brașov? „De 10 zile așteptăm ca Primarul să ne elibereze autorizațiile pentru amplasarea corturilor unde strângem semnături”

Next Story

Video Brașov. Cum arată interiorul Mall-ului AFI din Centrul Civic. Se apropie marea deschidere